Jövőre a Szép-kártya marad az egyetlen kedvező adózású cafeteriaelem a kedden beadott adócsomag szerint. Megszűnik: a lakáscélú munkáltatói támogatás adómentessége a mobilitási célú lakhatási támogatás adómentessége a kockázati biztosítás munkáltató által megfizetett díjának adómentessége a diákhitel törlesztéséhez adott munkáltatói juttatás adómentessége a sportrendezvényre szóló belépők adómentessége a kultúrautalványok adómentessége a készpénzben kifizethető 100 ezer forintos juttatás kedvezménye A Szép-kártyán adható éves rekreációs keretösszeg a költségvetés alá tartozó munkahelyek esetében 200 ezer forint, egyéb munkáltatók esetében 450 ezer forint.

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Ja, erre adott felhatalmazást az ország.
Hellcat
Csicska Misi ezt elfelejtette megemlíteni tegnap mikor bőszen bejelentette, hogy eltörölnek pár adót. Termék áfacsökkentés meg nonszensz, mert kb 3 hónap után visszaáll az ár. Szóval eltörölnek pár adót ami alig érint bárkit gondolom...közben másik oldalról meglépnek ilyesmit mint a cafeteria szétbaszása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.