Orbán ugyanazt a játékot kezdte el, mint egy éve a CEU-val. A CEU-ügyben is hónapokon át tárgyalgató Palkovics Lászlót ismét tárgyalóasztalhoz ültették, ezúttal a tudományos akadémia miatt, és az eredmény is pont ugyanúgy alakult, mint az oktatáspolitika tavalyi sikersztorija során. A korábbi államtitkár, ma már „innovációs miniszter” az InfoRádiónak ismerte el, hogy tárgyaltak Lovász Lászlóval, az akadémia elnökével, de sajnos „nem közeledtek az álláspontok.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csaj a rend kedvéért;

mielőtt Őfenesége átalakított mondása közkincsé válna

Mottó: a munka 10parancsolatából:
Az az ügy, ami egy hónap alatt
nem képes magától megoldódni,
az nem is érdemes arra, hogy
foglalkozzunk vele!

Az az igazság, hogy egyértelmű: az eredeti mondást sem érti. Mint ismert van a mondás, magyar mondás (amiről most nem filozofálgatok, pedig lenne mit): A jó munkához idő kell! Amiben van sok igazság is, hisz magáról a munkáról van szó, s nem eredményről, megoldásról avagy sikerről, csak és csupán munkáról! =))
Azonban Őfenesége ezt is kicsavarta, vagy félreértette, mert újabban úgy említi, hogy szerinte: A jó döntéshez idő kell!
Nos mint rendszerelmélettel és kreatológiával is elég sokat foglakozó szakember elmondhatom, hogy egy jó döntéshez sok mindenre szükség lehet (hozzáértés, felkészültség, információ, etc.), persze némi időre is, de ez semmiképp sem releváns. Legfeljebb annyi mondható, hogy a túl sok idő feleslegessé, de legalább is értelmetlenné teszi (nem teheti, teszi) az érdemi döntést! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs egy gépelési hiba: az első szó, persze: csak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.