Átláthatóbb iskolai rendszer, nincs felesleges magolás, motiváltabb gyerekek és tanárok - csak néhány érv a magyar szülőktől, akinek csemetéje nap mint nap Ausztriába ingázik tanulni, mert az ottani szisztéma szerintük mérföldekkel minőségibb, mint a hazai oktatás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Szerencsések azok a gyerekek,akik ezt megtehetik.Sajnos a többségnek marad a végtelenül elmaradott magyar oktatási rendszer.Ebben az országban a kormány nem ér rá az oktatással,és az egészségüggyel foglalkozni,mert egyfolytában hadakoznak,vízionált ellenséget kergetnek,és az is óriási gond,és idő,hogy eldöntsék,melyik kormányközeli cég kapjon ilyen-olyan közbeszerzést.Itt nem cél az,hogy intellektuális emberek kerüljenek ki az iskolákból,mert akkor annyi lenne orbánnak.Ha megnézzük akár a fidesz vezérkart,sírvafakadunk.Szinte az összes pórázon rángatott pincsikutya,akik a gazdi füttyére pitiznek.Ha nem,akkor repülnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.