A Pride-on kérdeztünk heterókat és nem heterókat arról, hogy mennyire hasonlít az ő családképük Novák Katalinéhoz. Videó.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Én szeretem a macskámat. Ő is szeret engem (látszólag). Akkor ez már egy család?

Csak aggódom az utódlás miatt..
kereső
@Peller Anikó: ne csináld má'! Nem vagy Te ilyen buta!
Eladott Ország
Nincs azzal baj, ha valaki kegyetlenül buta. Többnyire az illető nem tehet róla, mindenki meghatározott agykapacitással születik. Igaz ugyan, hogy sok tanulással fejleszthető a szellemi teljesítmény, de azért ennek vannak korlátai. Attól még nyugodtan lehet boldog és jó ember, szerető testvér, szülő, társ és remek szakember. A baj akkor következik be, amikor az ilyen nem túlságosan okos emberek valamiért olyan pozícióba keverednek, ahol a világon semmi keresnivalójuk nem lenne. A melegek nem akarják elvenni a heterók jogait, drága államtitkár asszony. Nem akarják betiltani a heterók házassághoz, családi élethez, gyermekneveléshez, vagy bármi máshoz fűződő jogait akkor, amikor ők is igényt tartanak az emberhez méltó életre. Ha egy kisebbséget nem szorít a perifériára a többség, ha nem üldözik és gyűlölik őket, attól a többségi társadalom nem kevesebb, hanem több lesz. Tetszik tudni, kedves Katalin? Média ügyben pedig a saját pártjának propagandistáit tessék megkeresni, mert ők dolgoznak keményen azért, hogy gyűlöletet szítsanak és hazugságokat terjesszenek. Miután tudjuk – ő maga nyilatkozta – hogy Novák Katalin élete legnagyobb teljesítménye az, hogy édesanya és feleség, tudom javasolni, hogy jó asszonyként ragadjon seprűt és sepregessen a tulajdon portája körül, mielőtt a mások háza előtt felgyűlt szemétre mutogat. Főleg, ha azt a szemetet éppen ő és elvtársai talicskázták oda, a más kertjébe.
picike1
papa mama gyerekek nékem ez a család és a gyerekek ott is születnek és nem a másét akarja elvenni nevelni . nemzetek és neveljétek föl !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.