Békés Márton a Fidesz győzelméből azt a következtetést vonta le, hogy Jancsó és Esterházy helyett népibb értékekre van szükség.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Oké, népibb értékekre van szükség. Ez igaz is lehetne, ha a népiek képesek lennének értékeket felmutatni.
Annak, hogy nincsenek ilyen népi értékek csak egyetlen oka van. Az, hogy ezek az Orbán és társai által milliókkal kitömött népieknek nincsenek kézzelfogható értékeik. Ergo: nincs mit felmutatni.
Maradnak a liberálisok és azok értékei, amiket viszont világszerte elismernek.
Ez fáj a mi vérprimitív jobboldali ""értékteremtőinknek"". Csupán annyi a baj, hogy a nemzetközi kultúrtérben sz@rba se veszik őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nessy: Ok! Akkor kölstsünk ;) , de a ma született gyütment nélkül! Tapasztalt vén háklis vagyok,tudom,hogy kutyából nem lesz szalonna..
csak úgy....
@Shikari: @Nessy: magatokra hagylak benneteket...,szerintem, tibit súlyosan megfertözte valami...,ha harap feléd @Nessy: ,ugorj el ...
Nessy
@Shikari: Burns verse a kettőnké volt egykoron. De Életem párja már pihen nélkülem. :-(
Faludynak jó volt a Pokolbéli víg napjaim című könyve is.
Byron versét nem ismerem,. De majd rákeresek, megfogtál. :-))
Nessy
@csak úgy...: Köszi! Majd arrébb totyogok. :-))
Nessy
@Shikari: nekem is a barátaim, a fiam segítettek kimászni a gödörből. 53 év után nehéz volt egyedűl maradni. Ma már ugyan egyedűl vagyok, de nem vagyok magányos. Felfedeztem, hogy így hetven felett engem várnak ingyen a múzeumok. Tényleg csak néha kell fizetni. És a könyvek a legjobb barátaim. Van jó pár száz könyv itthon, de azért könyvtárba járok. Ha a tappancsaimat ki lehetne cserélni semmi bajom nem lenne. Ha van társad, becsüld meg. Bocsi, nem akarok bele vau az életedbe! :-))
Nessy
@Shikari: Köszönöm a kellemes csevegést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.