A rendőrök húsz percen belül elfogták azt a férfit, aki megszúrt egy trolibuszvezetőt Zuglóban.

Megszúrta a troli sofőrjét a dohányzó férfi, húsz perc alatt elkapták

A 40 éves budapesti S. Antal 2018. július 21-én 15 óra 41 perckor Budapest XIV. kerültében, az Olof Palme sétány és a Zichy Mihály út kereszteződésében lévő buszmegállóban szóváltásba keveredett egy trolibusz vezetőjével, aki a járművön dohányzó férfit le akarta szállítani. S. Antal a vita hevében a nála lévő késsel a sofőr felé szúrt, aki a jobb karján megsérült.

A zuglói járőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai perceken belül a helyszínre érkeztek és a beszerzett személyleírás alapján a férfit a Készenléti Rendőrség járőrei 16 órakor a helyszín közelében igazoltatták. A férfi amikor meglátta a rendőröket, a nála lévő kést egy virágágyásba dobta, de azt a járőrök megtaláltak. Ezt követően S. Antalt elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói S. Antalt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. ​

(police.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Pártunk, és kormányunk GYŰLÖLETKAMPÁNYA miatt akkora a feszültség a társadalomban, hogy a visszavág a BIRODALMI törekvéseknek!
tudode
Pártunk, és kormányunk GYŰLÖLETKAMPÁNYA miatt akkora a feszültség a társadalomban, hogy a visszavág a BIRODALMI törekvéseknek!
Rockxy
Az oké, hogy elfogták.
Az nem oké, hogy hamar fog szabadulni.
Mert a humánum, meg a tolerancia, ugye...
Amit tett, felér egy útonállással és gyilkossági kísérlettel.
Minimum 20 évre kéne lezárni.
Nem azért, meg haragszok rá.
Nem haragszom cseppet sem.
Azért mert a húsz év alatt biztosan nem zaklatna tisztességes embereket és számíthatna rá, hogy ha kijön és megint nem tud majd viselkedni, akkor már harmincat kap.
És kész!
Ez lenne a törvény, nem az ejnyebejnye.
papa.49
A pofázmányát miért nem tettétek ki ide, ja mert mozdonyszőke !!!
namihami
@papa.49: Bocs Papa, de ezt honnan tudd ilyen biztosan? Én nem állítom, hogy nem LEHETSÉGES, de így ex cathedra, azért túlzás. Nem egy, nem két cigányemberrel dolgoztam/ismerek, akiket többre becsülök, mint a "" fehér változatot"". Persze, tudom, az arányok, de akkor is...
Csak annyit, barna a bőröm, de évente és nyaranta barnul.
papa.49
@namihami: Nekem se azokkal van bajom akiket ismerek, de ha azt mondom neked közvetlen információ alapján tudom, hogy a dutyiban 90 % körüli az arány, meg ha hozzáveszed, volt nála kés rögtön szúrt is vele, és ez erősen az ómigránsokra hajaz !!!
Egyébként ha megfigyelted egy fehér ember képét pláne ha nem a ,,mi kutyánk kölke,, gondolkozás nélkül kirakják, mennyivel tisztességesebb lenne ha az elfogott gonosztevők képét kitennék, hogy mindenki láthassa, kiről van szó !!!
Ezt miért nem lehet átvenni Amerikától ???
namihami
@papa.49: Ezért írtam az arányokat.
Mondjuk, egy-egy fotó mind az elkövetők beazonosítása céljára, mind az (egyébként meglévő) előitéletek tisztázására jó/jobb lenne.
Csak nálunk él egy rosszul értelmezett "" személyiségi jog"", ami mindezt agyonvágja. És ami méginkább röhej, hogy az áldozat általában teljes névvel szerepel, a tolvaj csak O. Viktorként olvasható. És addig ez is marad, amíg az elkövető általában az ő kutyájuk kölyke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.