Mocsai Lajos Gyurta Dániellel dicsérte a magyarok sportszeretetét Tusványoson. Aztán kiderült, hogy nem olyan rózsás az összkép.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Aztán begördül a nyakánálelkötötttelefosottzokni, a csutirém aki 156 cm alacsony, és kb. 95 kiló hát mindent lehet rá mondani, de hogy NORMÁLIS SÚLYA AZT NEM !!!
A bele már akkora, hogy lassan szüksége lesz egy kerekes előkére amin a belit tolja maga előtt ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Levendula: Az is hogy ,,combosodott,, mióta rektor lett, de ugye ott van a hájastálas, a rizsaszarágyú, hogy csak a krémet emlegessem )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
advocat
Először a nagyurat kellene egy kicsit visszafogni. Ő nem szereti a kövér tábornokokat, mi meg a kövér miniszterelnököt. Így akar példát mutatni. Persze reggelire egy kis pálesz. Jobban csúszik a falat. Az eredményt látjuk.
papa.49
@bencemacska: Ha feláll a mázsára, már mázsán felül van)))))))))))))))))))))))))))))))))
No de félre a tréfát ,,lassan vágósúlyba ér,, ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
egyvandor
Na képviselő urak mire a sok lenyúlt lóvé ha mától a tervek szerint nem hízhattok tőle.
egyvandor
@Levendula: Gorbán úgy sportember hogy a sporttámogatás címén a legkönnyebb kitalicskáztatni a lóvét. Tehát még lusta is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.