Közel négy hónappal az újabb kétharmados győzelme után, és szűk egy évvel a jövő évi európai parlamenti választások előtt ma ismét Bálványoson beszélt Orbán Viktor. A kormányfő szerint óriási a tétje az EP-választásnak, nehogy a keresztény alapokon álló pártok végleg kiszoruljanak az európai vezetésből. A Kárpát-medence országait összekötné, majd felépítené Közép-Európát. Beszélt Trumpról, a háború lehetőségéről, Erdoganról és megemlítette a Soros-tervet is Tusnádfürdőn. Mi jövünk. Ha a 68-as elit megy, az a kérdés, ki jön? Mi jövünk- utal Orbán a liberális demokrácia leválthatóságára. "Jönnek a 90-esek"- fogalmazza meg. Az antikommunista, kereszény elkötelezettségű, nemzeti érzelmű nemzedék következik most az európai politikában. 30 éve még azt gondoltuk, Európa a jövőnk, ma azt, hogy mi vagyunk Európa jövője- zárja beszédét a kormányfő.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez ám a kinyilatkoztatás keresztényi módra. Köszönjük, mindig is tudtuk, hogy szeretsz bennünket. A cselédsor mindenesetre még mindig jobb, mint a halálsor. kolozsvaros.com/2018/07/28/ki-van-jelolve-a-cseledsor-aki-nem-szolgalja-eleg-lelkesen-es-eleg-latvanyosan-a-rendszert-az-ott-talalja-magat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.