A magyar miniszterelnökkel a Bild készített egy interjút, amely csütörtökön jelent meg a német bulvárlapban. Orbán Viktor arról beszél, amit a szombati tusnádfürdői beszédében is hangsúlyozott, vagyis hogy a bevándorlás kérdése központi jelentőséget fog viselni a 2019-es EP-választásokon, és megkockáztatta azt is, hogy ha Angela Merkel német kancelláréhoz hasonló menekültpolitikát folytatna, akkor az első nap elűzték volna a hivatalából. Orbán egyébként július 5-én találkozott Merkellel, a tárgyalásukon pedig kiderült, hogy nemcsak a bevándorlás, hanem a humánum kérdésében sem értenek egyet. Nyilvánvalóan Merkelre gondolva mondta a a Bildnek adott interjúban, hogy a kereszténydemokrácia nem liberális, hanem illiberális, ami pedig az EP-választásokat illeti, úgy tűnik, tett egy halvány kísérletet arra, hogy Franciaország ellen fordítsa Németországot, elkezdte fejtegetni ugyanis, hogy Németországnak ébernek kell lennie,

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Szerintem az EU-ban leszarják,,hogy a dagadt Pávatáncos kinek,,mit üzenget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Aztán ki zavarta volna el Orbánt hivatalából? A birkanyáj, a kegyencei, a haverjai? Hiszen annál sokkal többet árt az országnak, mint pár ezer migráns, aki csak átutazóban lett volna kis hazánkban! És azért is áldó imát mondanak, kezet csókolnak, talpát nyalják!
papa.49
Vajon a francia elnök még mindig fuldoklik a röhögéstől ???
karma1
@papa.49: Ahogy mondod, Papus,...:o))) A sas nem kapkod legyek utan,... :o))) Oszt ez az orban gyerek meg csak nem is egy legy, hanem egy dagadt muslinca...:o)))
papa.49
Macron visszaüzen a csutugörénynek .,KI VAGYTOK RÚGVA ,, KI LESZ NAGYOBB SZARBAN, hát persze, hogy MI !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.