Ha a kormány nagyobb balhék nélkül megússza a fizetett túlórák tervezett megszüntetését, a közszféra más területein is ez lesz majd a gyakorlat – mondja a szakszervezeti vezető. Az ORFK két hónapja leírta: fizetett túlórák nélkül nem biztosítható a folyamatos közterületi rendőri jelenlét. Megoldást is javasoltak. Ám a kormány úgy tesz, mint ha erről nem tudna. Mire készülnek? A Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (BRDSZ) elnöke szerint fennáll a veszélye annak, hogy a kormány csak teszteli a társadalom reakcióit. Bárdos Judit a Zoom.hu-nak azt mondta: ha sikerül komolyabb balhék és működési zavarok nélkül megoldani, hogy a rendőrök a túlóráik után a jövőben ne pénzt, hanem szabadnapot kapjanak, félő, hogy igen rövid időn belül más ágazatokban is áttérnek majd erre a gyakorlatra. – A kormánytisztviselők a legtöbb helyen már ma sem kapnak pénzt a túlmunkáért, szabadnappal fizetnek nekik – mondta lapunknak Bárdos.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Emlékszel?
A fegyveres- és rendvédelmi hivatásosok szolgálati nyugdíja megszüntetése kapcsán ezt a társadalmi csoportot egyszer már használta kísérleti nyúlnak a ner!
A társadalom többi szegmense akkor (is?) közönyösen tekintett az eseményekre, nem állt ki mellettünk. Félő, hogy most is ugyanez fog történni - csak későn kapnak a fejükhöz, amikor a szalámizás során éppen rájuk kerül sor -
MERT SOR FOG KERÜLNI MINDENKIRE!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Szőrőstől, bőröstől KÍSÉRLETI LABORNAK tekinti az egész országot, mert ÖVÉ AZ ORSZÁG, MAGÁNAK ÉPÍTI!
.
---- Orbán: Kísérleti labor lett Magyarország
hvg.hu/itthon/20120423_orban_kotelezettsegszeges_eloadas
.
Ma már nem TESZTELI a "csuti" társadalmat, hanem REPETÁZIK!
.
A hontalanokat KERGETHETIK a rend őrei, a tudósok "is" második etapot élvezik a MACERÁLÁSÁT, amelyet "adott" kék kézzel vesz vissza, mármint a kafetériát, és ki a rosseb tudja, hogy ősszel a TÁKOLMÁNYA REVÍZIÓJÁBA mit szándékozik cicózni a TÁRSADALOM minden RÉTEGÉVEL!
.
Pedig ugyan tabu, de a NÉPFELSÉGET magasról, mert ELVITTE a KANDURBANDI a demokráciát, mindent, amelyet a XXI. században az is bizonyít, hogy "Magyarország olyan jól teljesít' plakát szintjén, hogy az EU tagországok között az utolsók között kullogunk egy magán tsaság szorításában:
.
www.atv.hu/videok/video-20180727-voros-imre
.
Milyen egyszerű lenne az ÉLETÜNK az általa keltett BIZONYTALANSÁG, KILÁTÁSTALANSÁG helyett, ha BÁRSONYSZÉK FOGLALÓJÁKOR elrebegte volna, hogy MIT SZÁNDÉKOZIK tenni:
.
www.atv.hu/videok/video-20180727-voros-imre
.
Azon kívül, hogy MEGÉPÍTETTE a leejtőt, amellyel SÜLLYEDÜNK a semmibe!
.
Normális országban a RENDVÉDELMISEKKEL JÁTSZADOZNI nem egészségeSS, még FÉLELEMKELTÉSSEL sem!
emerencia
@Manhattan: Nincs új a nap alatt. Az első átkosban a seregben az elvtársak nekünk sem fizettek túlórát, csak lecsúsztathattuk. A német multinál is ez volt a módi rendszerváltás után és a magyar nagyvállalatnál úgyszintén. (Nagyon kevés kivételtől eltekintve.) A szolidaritás hiánya már '91-ben tetten érhető volt. Akkor is egy csomó ember azt hitte, hogy őt soha nem fogják kirúgni, ő csak haszonélvezője lehet a rendszernek. Másfél millióan voltunk az utcán, kamatadót kellett fizetnünk a kicsiny lakásainkra, miközben mást sem hallottunk a jobb és baloldaltól valamint magánemberektől egyaránt, hogy nem akarunk dolgozni és egy év munkanélküliség után leépülünk. A rendszerváltással megszűnt a szolidaritás!!! Azokat, akik anno a legnagyobb hangon hőzöngtek, némi fáziskéséssel ugyan de szintén elérte a rossz sors. Ez a magyar átok. Az oroszok pl. heves tiltakozásba kezdtek a nyugdíjkorhatár emelése ellen, a magyarokat hidegen hagyja. Majd csak akkor fognak sipákolni, ha pár évtized múlva öregen, betegen dolgozniuk kell és a majdani fiatal generáció csak simán megmosolyogja az öreget, aki fogyatkozó erejével megpróbál helytállni...
vladimir putin
@tudode: Hát jólvan, de ezt mindenki tudja, leszámítva a NER kompatibilis egyéneket.
Mondjuk ők is tudják, de ezzel szemben szeretik irtani a magyarokat.
És ez nagyon király dolog manapság.
Olyan menő, vagy mi.
Beválik.
papa.49
A taktika mindig ez egy kisebb csoportot megszívatnak, egy másiknak kissé lazítanak a gyeplőn, most éppen a rendőrök vannak a cumi végén !!!
tudode
@vladimir putin: .
Jó, jó! A NER-ben vajon mi, kik ebből a gyülekezetből a "nemzeti"? Talán a pátfegyelem, v mi, a KÉPVISELŐI ESKÜJÜKET megszegetve!
.,
Minden rosszban valami jó! Ugyan nehéz követni EZEKET, de az emlékezetet bármely korban SZINTEN TARTJA a cicózás minden szinten, amely MINDENNEK becézhető, de KORMÁNYZÁSNAK semmi képpen!
Equus1
akkor mostantól átmehetek szig. nélkül a szomszédba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.