Totális a káosz a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatalában, legalábbis, ami a repülő-orvosi szolgálatot érinti. A bénázás nem a Légügyi Hivatal számlájára írható, a fenntartó minisztériumban nem tudják, kinek, mi is a dolga. Hatósági repülőorvost még nem tudtak szerezni, de az új államtitkár már ki tudta rúgni a mindenki által elismert Légügyi Igazgatót, az egykor…

Forrás: csongradhir.hu
Feltöltő: Kiskunhir
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Aki tud papír repűlőt hajtogatni ,majd azt fogják kinevezni! hogy nem ért a repüléshez??? Kit érdekel, ha hithű fityfaszos !!!
bencemacska
@dr. prédikátor: ma, 13:58
Lehet, hogy az állás várományozása még nem vizsgázott le? Meg kell vár ni a pótvizsga időszakot, mert diploma nélkül nem nevezünk ki senki!!!
bencemacska
Hogy miket tudok én elírni!
Helyesen: VÁROMÁNYOSA .
Nessy
Azért annyi pilóta biztos lesz, hogy pártunk és kormányunk tudjon repkedni a "nem kormány gépeken"!
Ha nem lenne e gépnek személyzete, kivánnám, hogy potyogjanak le, a tengerbe, ott nem okoznak kárt. Legfeljebb ha egy cápa megkóstolja valamelyiket, gyomorrontást kap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.