Eddig azt hallottuk, hogy a nemzeti kerítés arra való, hogy a milliós nagyságrendben hazánkba vágyó menekültektől megvédjen minket. Hitte, aki hitte, bár csúcsidőben sem próbálkozott napi párszáz embernél több, mára a számuk egy számjegyű lett.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megtudta, hogy Magyarországra tévedt. Fejvesztve menekült.
CsipkeRózsa
"„Lélek ez ajtón se be, se ki!...”'/Arany János/
simmering73
Megtudta, hogy Magyarországra tévedt. Fejvesztve menekült.
karma1
Most konyorognek azert, hogy valahol, valamelyik rendorsegnel legyen egy ertelmes, okos rendor, aki buzgalmaban osszehasonlitja vegre a letelepedesi kotvenyesek listajat az Interpol korozesi listajaval. es aki vegre meg tudja allapitani, hogy ezek a mocskok orban es habony-rogan jovoltabol szabadon grasszalnak Nyugat-kelet kozott, mert ezek a mocskos magyar politikusok raszabaditottak oket - penzert - a nyugatra...
kisrigó
Biztos bemutatkozott a nógrádi néniknek, hogy ne csak a TV-ben lássanak migránst, most inkább visszamegy, jejenteni fogja Sorosnak, hogy elvégezte a "feladatot!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.