Keresztes László Lóránt szerint nemzetárulás az, amit a Fidesz csinál, ezért mindent meg kell tenniük azért, hogy bukjon a kormány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Pofátlan az lmp. Nemcsak a fidesznek kell buknia, az lmp-nek is velük együtt.
Jozefina
Az lmp-nak a saját kardjába káne borulnia, hogy tisztuljon egy picit a közélet!!??
karma1
Azert mert ket szarkupacot osszetolnak, az attol meg igencsak egy rakas szar marad...

(El tudom kepzelni, miket gondolhat magaban a majdnem miniszterelnokasszony...)
Csak abban van valami igazsaga Keresztesnek, hogyha az mszp nem tolna olyan lelkesen magat folyton az eloterbe, akkor talan az igazan valtozast akaro'k odafernenek a Parlament ele kinyilatkoztatni az akaratukat.
De ez megint csak egy formai kerdes: addig amig ungar, schmit, schiffer, schmuck ott vannak az lmp-ben es hatulrol iranyitjak a partot, - addig a vilagon semmi nem fog kialakulni, nem egy uj ellenzek.
Az lmp mind a valasztasok elott - de foleg utana a rengeteg fegyelmijevel, kizarasaval, nonszensz lepesevel - bebizonyitotta, hogy meg veletlenul sem akarjak megdonteni orbant.
Commenter
@karma1: kdnp 2 mondjuk a kdnp még látszat elllenzék se volt soha. Az lmp az mszp a jobbik, de most már a momentum is veszett fejsze nyele. Talán a párbeszéd is.
kereső
@karma1: azzal a jobbikkal akar összeborulni,amelyik olyan lelkesen megszavazta az alaptörvény 7.módositását? Igaz,hogy az lmp nem,/mert mégiscsak mutatni kell valamit az elllenzéki szavazóknak/de ezek szerint egyet értenek vele.Két olyan párt,amelyik orbán kreálmánya, most már,hogy kiépült a NER-és sikeresen leszalámizták a baloldali gondolkodást,a liberalizmus szitokszó lett,akár egyesülhet is!-aztán meg betagozódhatnak a fideszbe,volt már ilyen.Néhány prominensnek biztos helye van a fideszfrakcióban.
karma1
@kereső: Az indulaskor sem az SZDSZ, sem az MDF, sem a Kisgazdapart nem volt olyan picike - de meg a MIEP-et is jegyeztek.
Mit csinalt ezekkel a partokkal orban? Eloszor jol atvagta, aztan kihasznalta, ellopta a tagsagukat - majd jol el is tuntette oket.
Ma mar csak a Fodor Gabor SZDSZ-es letezik, meg a Mecs Imre MDF - oszt jonapot. (Csurka halala utan a miep se volt mar eletkepes).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.