Állítólag annyi a gabona az országban, hogy 20 millió embernek is jutna, a tranzitzónában lévő 50 menekültnek viszont nem ad enni az állam.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Szédíteni kell az embereket, hogy elhiggyék a termés miatt drágul minden,és nem a feneketlen költségvetésnek kell az adó, a haveroknak meg a profit!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Hmmm, nekem se ad. Ráadásul a etiópoknak se ad. A nigereknek se. Az ugandoknak se. A bengáloknak se. A kolumbánoknak se. De tényleg, nekünk kellene etetni őket?

Etessétek őket, tesók! Vegyetek nekik színes tévét bár a tevéhez vannak szokva. Hálásak.
papa.49
Erről írtam pontosan kb. 2 hete itt vergődött a illetékes ,,gabonatanácsi okostojás,, hogy kevés volt a termés, én meg akkor írtam gyönyörűek voltak a gabonák legalábbis itt az Alföldön fejlett nagy kalászokkal, nem volt ledöntve se, száraz volt az idő is, de már belengették az ÁREMELÉST !!!
Hogyan is van ez ???
Nessy
Szédíteni kell az embereket, hogy elhiggyék a termés miatt drágul minden,és nem a feneketlen költségvetésnek kell az adó, a haveroknak meg a profit!
Nessy
@Peller Anikó: lehet, hogy nem e világra való lélek vagyok.Nem arról van szó, hogy minden éhezőt támogatni akarnak, de aki itt van, pár ember, annak talán lehetne némi kaját adni. Nem kerülne annyiba, mint a határon túli szavazat vásárlás.
Ennek tükrében erősen álságos az állandó kereszténységre való hivatkozás.
papa.49
@Nessy: Azt hiszem 80 emberöl van szó, el nem hagyhatják a tábort, dolgozni nem dolgozhatnak, akkor bizony ennek a tetves államnak kéne ellátni őket !!!
Peller Anikó
@Nessy: A kurmányzat egyrészről büdös geci amiért a mi pénzünkből kampányol ezerrel a bevándorlók ellen.

Másik részről teljesen igaza van, mert ez egy végtelenített agresszió a sivatag elől menekülő, amúgy fehérgyűl ölő emberizingek részéről, bár a négerek kevésbé gyilkos fajzat.

Nem értek egyet a humánus hozzáállásoddal, nem őket kell etetni hanem a mieinket. Attól, hogy ideette őket a fene még nem jogosultak ellátásra.

Meg kell állítani a ránktörő hordákat, minden áron. Ha tízet etetsz holnap húszan lesznek.
Nessy
@Peller Anikó: te még nem éheztél gyerekként a háborúban. nekem volt "szerencsém" kipróbálni. 75 év távlatából emlékszem a pörkölt és főtt krumpli ízére, amit először kaptunk, hosszú napok után. Addig naponta pár szem főtt bab, meg kukorica, nekünk gyerekeknek. Nagymamám mesélte, hogy kezemet összetéve igértem meg, hogy mindig nagyon jó leszek, csak egy falat kenyeret kapjak.
Talán ezért is ritkán szólalok meg ebben a témakörben.
csak akkor ne hivatkozzanak a "keresztényi szeretetükre", mert Jézus nem ezt tanította!
1magyar
Sajnos van itt magyar ember is éppen elég sok akiket meg kellene etetni. Ha eteted a patkányt egyre több jön és egyre többet szaporodik.
verőce21
Ha volt pénzük embercsempészekre, legyen hűtött üdítőkre és a vallásuknak megfelelő kajára is. A magyar disznóhúst eszik legtöbbször.
1magyar
@verőce21: Mikor még kerítés nem volt a hordáknak adták a Pick-téliszalámit és eldobálták Szegeden a magyar hajléktalanok meg szedték fel és örültek neki,
kripton
@Nessy: Felháborító, ostoba, és nagyon giccses a példálózásod!
Felháborító, mert a saját sorsodból eredő érzéseidet akarod több millió ember számára cselekedeteik mozgatójává rendelni.
Ostoba, mert két teljesen különböző helyzetet akarsz közös nevezőre hozni. Te kisgyerekként az otthonodban éheztél. Ezek a rohadékok sok országon átjőve, menekülést hazudva, aljas módon a hozzád hasonló eltévelyedett gondolkozású európaiak szánalmára játszva, a közvéleményt zsarolni akarva, önszántukból nem zabálnak! Bármikor visszatakarodhatnának Szerbiába, ahol a hülye rácok etetik őket.
Vagy takarodjanak vissza, vagy dögöljenek éhen!

Ja! A giccsesség! Réges-régen, még a gimnáziumban az irodalomtanárom mondta. Giccses minden, ami a könnyzacskót veszi célba.
kripton
@Shikari: Erről van szó! Orbán ezt is jól akarta, csaka Banya meg a Isiászos megfúrta. Ne a szutykok jöjjenek ide, hanem otthon adni neki olyam Marsall-segély félét. Egy ideig.
'56 után a családunk - megszédült és - itthon maradt, Édesanyám itthon főzte a dán tejporból, a holland kakaóval, az osztrák vajjal a házi csokit. Máig nem ettem finomabbat. :-)))
kripton
@Shikari: Sajnos ez az álmodik a nyomor kategória. Nyugat-Európának már annyi. Leszaporodják. Csak idő kérdése, hogy mikorra lesz egy nagy Libanon. Primitív fanatikosok esnek majd ott egymás torkának, és romblnak ke mindent. Leonardo, Michelangello, Beethowen, Shakespeare, Shiller, Goethe... Lejátszottak.
Nekünk ebből ki kéne maradnunk. De egyedül nem megy. Kicsik vagyunk. Egy politikai-gazdasági "Drang nach Osten" kellene! Oroszország! Egy - már valóban önkéntes alapokon álló, és dominancia nélküli - új Varsó Szerződés kellene.
kereső
@kripton: bocsi,hogy a csapos közbeszól. Orbán vétózott- ne irjátok már ezt is át. Még a molylepkék is emlékezhetnek rá.Nem volt ez oly régen.
kereső
@kripton: az "afrika-megállapodást"/ eu/
kripton
@Shikari: Megelőztél. Átnéztem a témáról szóló libsi médiumokat híradásait. (Népszava. 444. 24.hu, 168 óra, HVG) Erról persze egyik se ír egy kukkot se! Kereső meg ezeken él... :-)
kripton
@Shikari: Amíg lószar van, addig légy is van.
advocat
Azért valamelyik hír nem igaz. Mégha a libsi média nem is foglalkozik vele. Mert miért? És majd ha eladtuk a 10 milliónak eleget. Ki veszi meg? Ötlet?
kereső
@Shikari: nem az ensz!!!határozat volt a téma,hanem az afrika-eu megállapodás.Keveritek a szezont a fazonnal. Mondtam már?,hogy ahhoz is hülye vagy,hogy önállóan összerakj két mondatot,ami fedi a valóságot,nem pedig hajlitja?
kereső
@Shikari: ó hát minek olvassak.Ti tudod a tutit,csak kissé összekeveredtek a szálak a gombolyagon.Mindenesetre nem Merkel kanzlerin vétózott,hanem az idolod,és nem az ENSZ-ben/ onnan szijjártó rohant ki,mint Zrinyi/, hanem az EU Tanácsban.Igaz,hogy mindkettőn a migráció volt a téma,de csak ennyi a közös bennük.
Nessy
@kereső: A Marákesi tárgyalásra gondolsz? Pont Orbán vétója miatt nem volt az Uniónak teljes körű felhatalmazása érdemi tárgyalásokra.
kereső
@Nessy: igen,de látod,hogy ez a csökött értelmű medvebocs keverget.Mintha össze lehetne mosni a kettőt.
kereső
@Shikari: értik ezt a magyarok-egyébként is "Magyarország" legnagyobb védőszentje a lelkem,miért ne adjam meg neki a tiszteletet.
Nessy
@kereső: Ebben az a szép, hogy pont Orbán mondta , miszerint helyben kell megállítani a népvándorlást. Minden érintett afrikai vezető és az Unió is Marokkóba asztalhoz ülne tárgyalni, erre Orbán ki páva táncikál.
kereső
@Nessy: hát ez az! Tényleg érdekelt Orbán abban,hogy megállitsa Európa a migrációt? Nem,mert akkor nem tudja sakkban tartani a népét,és zsarolhatja az Úniót az új pártszövetséggel,amelynek szintén a migráció ellenesség az összekötője.
verőce21
"...elfogadhatatlan a menedékkérelem, ha a kérelmező biztonságos tranzitországon haladt át"
A hatósági döntéseket múlt héten kézbesítették. Ettől az időponttól nem jár ellátás a felnőtteknek. A tranzitzóna elhagyható Szerbia felé - amely egy biztonságos ország -, ha éhesek.
"mivel az ott tartózkodó személyek ki lesznek toloncolva, és az amúgy sem börtön, hiszen szabadon elhagyható Szerbia felé."

Van még valaki..., aki ezeket a betolakodókat menekülteknek nevezi? - ezek a vadak kizárólag a munka elől menekülnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.