Állatkínzással, természetkárosítással és orvvadászattal gyanúsítják azt a testvérpárt, akik hurkokkal vadásztak ürgére, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A rendőrséghez 2018. augusztus 21-én a délutáni órákban érkezett a bejelentés egy mezőőrtől, melyben elmondta, hogy két férfit ért tetten, akik Megyaszó külterületén hurkokat helyeztek ki, amelyekkel ürgéket akartak fogni.

Feltöltő: chubba
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Vagy inkább szegények az illetők ,Megyaszó és környéke,de a bazmegye stb...nógrád ,heves,szabolcs ,hajdú,békés és így sorba ,körbe az országban ,ahogy Pest sok része,a Pest melletti falvak,kisvárosokban is sok a szegény.
Magyarországon nincs szegénység!amit Orbán nem lát az nincs is.

És ha látja, akkor sincs.
Mert akkor letagadja.
A valóság pedig az,hogy képtelenek felzárkózni a szegények Magyarországon, és a helyzet csak romlik a néhány évvel korábbihoz képest.

Az Eurostat adataiból.

Magyarország továbbra is a legszegényebbek közt az EU-ban
Bár némileg csökkent, továbbra is óriási a különbség az Európai Unió leggazdagabb és legszegényebb országa, Luxemburg és Bulgária között. Magyarország a szegényebbek között van továbbra is.A valóság az, hogy az alacsony fizetésűek és nyugdíjasok -milliókról van szó- nincsenek abban a helyzetben, hogy tetszésük szerint szabályozzák a járandóságaikat, így nem áll módjukban megtakarítani semmit! Instrukciókból és statisztikai adatokból nem tudnak megélni! Ezen cáfolhatatlan okoknál fogva, hiába dolgoznak /dolgoztak/ becsülettel, soha nem juthattak egyről a kettőre, alulfizetettségük miatt! MINDADDIG, amíg ezen nem változtatnak, minden marad a régiben! Tanulság: fel kell számolni az emberek túladóztatását, helyette tisztességes béreket, nyugdíjakat adni, amikből meg lehet élni, a XXI.-századhoz illő módon, az emberi méltóság tiszteletét betartva!
www.facebook.com/photo.php?fbid=2147771628772397&set=a.1553572141525685&type=3&theater
Brutális a szakadék a fővárosi és Szabolcs megyei bérek között.
mfor.hu/cikkek/makro/brutalis-a-szakadek-a-fovarosi-es-szabolcs-megyei-berek-kozott.html
Az elmúlt években a magyar társadalom struktúrája a létminimum és társadalmi minimum szempontjából a következő képet mutatta:

Hogyan néz ki a magyar társadalom 2017-ben?
A nemzetközi rangsor legvégén kullogunk: szinte semmije sincs a magyaroknak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.