Kőbánya egyre több utcáján „a tudatmódosító szert használó, illetve annak hatása alatt álló személyek tömegesen vannak jelen a közterületeken, ahol gyakran nyilvánosan követik el a tudatmódosító szer fogyasztását, garázdaságot, sértik a közerkölcsöt és a köztisztaságot”. Ezt állítja a fideszes polgármester, ezzel kvázi elismerve: miután a Hős utcában és környékén a megemelt rendőri jelenlét csak eltakarta a problémát, a kábítószer terjesztői és fogyasztói más helyeket kerestek maguknak. A kerületvezető kétségébeesett előterjesztést nyújtott be a képviselőtestületnek: belügyminiszteri és rendőri intézkedést kér a drogválság miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Már letelt a 2 hét??? Akkor nincs is probléma.
Nessy
Ameddig egy szál mezei cigarettáért megállóban,aluljáróban büntetnek, a drog ellen tehetetlenek. Ha pár napra lesittelik a delikvenst, nem ér semmit. Hiszen a börtönökben is könnyedén hozzájuthat valaki, csak pénz és külső kapcsolat kérdés.
Ha esetleg nem egy békés demonstrációt vigyázna millió rendőr, ha egy kormányzati banzáj miatt nem zárnák le a fél várost, és áll körbe a rendőri és TEK állomány. esetleg ezekkel a problémákkal is lehetne foglalkozni. Tessék elhinni, ezekkel több a probléma, mint a 10 migránccsal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.