Az elkövetők tavaly márciusban törtek be az áldozatokhoz.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség jelentős értékre, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a letartóztatásban lévő férfival szemben.

Brutális: betört egy családi házba, megkínozta a gyerekeket

A vád szerint az elkövető és négy ismeretlenül maradt társa tavaly márciusban az egyik éjszaka az ablakon keresztül betört egy családi házba. Az elkövetők sötét ruhát, símaszkot viseltek, a hálószobában a sértetteket, azaz egy férfit, két gyermeket és egy nőt megkötöztek.

Egy elkövető a megkötözött sértetteket őrizte, miközben társai a lakásban értékek után kutattak. Egyikük a sértett nőtől céges iratok és a házban lévő pénz átadását követelte, miközben azzal fenyegette meg, hogy bántalmazni fogja. Az egyik férfi a sértett férfit ököllel többször megütötte, gyermekei megölésével fenyegette, miközben az értékek átadását követelte.

Ugyanez a férfi az egyik gyermek ujját késsel szurkálta, ezzel akarta rávenni a sértett férfit az értékei átadására. Végül az elkövetők a sértetteket egy alagsori szobába bezárták, ezt megelőzően az ajtó belső kilincsét eltávolították, ezután a lakás helyiségeit átkutatták, majd ékszereket, forint, euró és angol font készpénzt, nagy értékű órákat tulajdonítottak el. Az ékszerek és órák értéke közel hatmillió forint, az eltulajdonított készpénz értéke 1, 8 millió forint.

A főügyészség felfegyverkezve elkövetett csoportos rablással, két rendbeli, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésével és más bűncselekményekkel vádolja.

(24.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Kedvenc sorozatom a Gyilkos elmék,ott látni hasonlót.Ezeket nagyon sok évre lesittelném,és miután gyerekeket kínoztak,ott megkapnák érte a "fizetségüket"mindennap.
Borsodi
Nem börtönbe kell zárni,ha nem élve eltemetni.Elég szomorú,hogy ilyen esetben sem akasszák fel.Ezért tart itt az ország mert semmi visszatartó erő nincs,mondhatni szabad a rablás,úgy sem büntetnek halállal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.