Kiderült, hogy magániskolába járatja gyermekeit az oktatásügyért is felelős EMMI államtitkára, Szabó Tünde. Megkérdeztük, hogy miért, talán nem elég jó a közoktatás? Azt válaszolta: magánügy.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ebben a témában már másodszor derült ki, hogy ha hallgatott volna, bölcs lett volna.
CsipkeRózsa
Ebben a témában már másodszor derült ki, hogy ha hallgatott volna, bölcs lett volna.
Commenter
Mivel közszereplő és kormánytisztviselő(közszolga) vagy Dr. Szöszi, és a közpénzt költöd, nem mindegy hogy mire, ezért nem magánügy, hogy az utódaid fejét nem saját márkás narancslekvárral tömöd, hanem angol prémium dzsemmel. Az, hogy ruha nélkül hogy nézel ki, az lett volna inkább magánügy, azt viszont az emberek arcába toltad. mostanra viszont már Hefner se szponzorálná a gyerekeid tanulmányait.Politikai és celebprosti vagy.
cikicakk55
Rohadt egy korrupt liba. Miért nem mutat példát a népnek inkább ? Amennyiben tényleg annyira jó az oktatás az országban,akkor miért fizeti a drága magániskolát. Na meg azért nem ártana utána nézni,hogy a fizetése és a gyermekek iskoláztatása arányban van-e?
tudode
Nem az a GÁZ GÉZA, hogy milyen iskolába járnak a gyermekei, de az már igen, hogy MINDENFÉLE OKTATÁSI szakirány nélkül elfogadta az OKTATÁSI ÁLLAMTITKÁRSÁG VEZETÉSÉT!
.
Ez a FELADAT, v beosztás legalább olyan SZAKMA, mint a hát., v milyen uszás!
Aki Én
Anyád, az a magányügy. Nem is érdekel senkit.
A jólfizetett csicskánk vagy, nem a feljebbvalónk. Ha magánügyet akarsz, akkor felejtsd el a Playboyt meg a politikusi ambíciókat.
Milyen elbaszott világ az, ahol a beosztott így beszél a feletteseivel, akiktől a fizetést kapja erre a pazar életre?
Fordítva ülsz a lovon shaved milf.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.