Az összes EU-tagállam közül Magyarország a legnagyobb nyertese az uniós tagságnak, így ha összeomlana a közösség, azaz "sima" szabadkereskedelmi övezetig lépne vissza az integráció, az minket viselne meg a legjobban - derül ki a Bank de France mélyreható tanulmányából. Az anyag az áruforgalom alapján minden tagállam esetén bemutatja, hogy mekkora lenne az EU-integráció visszafordításának költsége és egy külön vizsgálat arra is rávilágít: a magyar gazdaságnak fájna a leginkább, ha kilépnénk az EU-ból, azaz minden más tagállam kisebb veszteségekkel megúszná a saját távozását a közösségből.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Remek a cikk.
Akinek van egy kis gógyija, az megérti.
A többi végig sem tudja olvasni, de nem is kell, mert hithű fidesznyik. Ha végigolvasná sem értené a tizedét sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@kripton: ...azt látom, hogy egy izzó avatar még nem gyújtott fényt parányi agyadban. Toljad csak a magad hiteltelenségével.
Commenter
@kereső: hagyd. eltévesztette a topicot. A nyuszimagazinos államtitkár asszony topicjába akart valamit a végkielégítésről írni, hiszen az FB posztja után könnyen lehet hogy ilyesmit kap, mert véletlenül szembement a kormány és a saját! minisztériuma által képviselt oktatáspolitikának.
Commenter
@kereső: tényleg, te tudsz türk-neo-magyarul?
division
Orbánnak eszében sincs kilépnie az EU - ból, soha nem is volt.
kereső
@Commenter: nem tudok,valahogy nem áll rá az agyam,pedig be vagyok rendezkedve az "élethosszig" tartó tanulásra.
Commenter
@kereső: tessék igyekezni, fogy a magyar nem olyan hosszú az az élethossz :( az biskekben meghirdetett új világrendben pedig mindannyiunknak sőt a ma még angolul, németül, franciául, spanyolul, svédül, hollandul stb beszélőknek is rá kell majd hogy álljon az agyunk mert különben nem fognak tudni a kirgizhun unióban kommunikálni. Világos hogy az új keleti világrendben ezé a különleges és egyedi nyelvé a jövő. :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.