A Sargentini-jelentést kárhoztatja minden fideszes politikus, a sirámoktól hangos a magyar kormánypárti sajtó. Pedig most volna itt az ideje, hogy diplomáciai csatornákon megakadályozzák az Orbán-kormány strasbourgi vereségét. A jelek szerint a Fidesznek lenne is eszköze a jelentés elfogadása ellen, de ahhoz olyan kérdésekben kéne engedni, amelyekben nem hajlandó. Konfliktusra áll a barométer.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Figyelem emberek, nagyon ciki a dolog

Súlyos érvet fogalmazott meg Orbán barátja hazánkkal szemben

Az az igazság, hogy sajnos úgy tűnik igaza van. A hvg.hu „Orbán azért áll vesztésre Sargentinivel szemben, mert nem tud dönteni a jobbközép és a populisták közt” cikke. Ami többek között idézi Manfred Weber szavait is, aki szerint „nekünk meg el kell fogadni, hogy az egy másik kultúra”!
Ha és amennyiben – s ebben biztosak lehetünk – az európai kultúra és az Orbánék mentalitása közötti antagonisztikus ellentétre utalt, nagyon igaza van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.