A Fidesz a szívéhez kapott, hogy a Sargentini-jelentés elfogadása elleni kampánya lyukra futhat, mivel figyelmen kívül hagyhatják Strasbourgban a számításnál a tartózkodásokat. A hvg.hu előkereste a paragrafust, amire mindkét fél hivatkozhat. Most a szakbizottságnál van a kérdés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@kereső: 12:55, ehhez nem tudok hozzászólni, hogy mennyit képes hazudni, de azt tudom, hogy érvelni azt nem tud! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@papa.49: ottan ám vannak úriemberek és hölgyek IS!,nem olyanok mint az itthoni házmester az ellenzékkel.
papa.49
@kereső: Tudom de egy ilyen tahóval úgy kell bánni ahogy ők szoktak, a jozefina biztos sivalkodna, mint akit nyúznak !!!
RonaGyuri
@kereső: 12:55, ehhez nem tudok hozzászólni, hogy mennyit képes hazudni, de azt tudom, hogy érvelni azt nem tud! =))
kereső
@RonaGyuri: az igaz, ezért fog még kötőszó gyanánt IS! hazugságot mondani. Bár nem tudom mit fognak kitalálni,mert ott azért a sorossal,meg migránccsal nem lehet nyerni.Gyorsan megkapja,hogy most nem erről szól a történet.
RonaGyuri
@RonaGyuri: ahogy Aristotelesz mondta: Az érv (szillogizmus) olyan beszéd, amelyben bizonyos dolgokat feltéve valami más, tőlük különböző dolog következik belőlük és általuk! El tudod képzelni, hogy ez a retardált dagadt törpe képes ilyenre??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.