Közben 2016-ban az MVM 508 millió forinttal támogatta a CÖF-öt, amiről most derült ki, hogy egy „misszió” keretében 433 millió forintot négy darab kisfilmre költött el a CÖF. Az darabonként 108,25 millió forint közpénz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A kormány elszámoltat minden Civil szervezetet...mindegyik az ellehetetlenülésig van baszogatva...kivéve a CÖF...ők még ha jól tudom semmivel nem számoltak el rendese...kezdve azzal a 100 millióból amiből platáolni kezdtek anno.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@papa.49: ma, 11:47
Ha mással nem, a 27 % ÁFA-val te is támogatod!
Azt nem mondta senki, hogy a te döntésed a támogatás! Itt csak OV dönthet a te pénzedről!!!
bencemacska
@papa.49: ma, 11:46
Én arra gondoltam, amelyikhez az általad felsorolt fedőfoglalkozások tartoztak!
papa.49
@bencemacska: Gyakorlatilag a ,,vezérkar,, mindhez az utolsó kivéve pedig az lenne a legfontosabb )))))))))
kisrigó
Dolgoznak a fiúk a milliókért, remélve az újabb "támogatást!" Jó buli ez a filmkészítés "okosba!" Jobban kamatozik kockázatmentesen, mint egy bármilyen "államkötvény!"
nezelodo
Én ezeknek a volt III/III.-as hangadóknak, se Gy. Gáboroknak sosem szántam egy petákot sem hogy megvédjenek mint civilt! Jól is néznék ki, ha ezek védenének meg a másiktól... Mégis úgy látom "testvériesen" osztoznak velem az adóforintjaimon. Nagyvonalú vagyok, jó lesz nekem az osztozkodáskor a fele-fele is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.