Az ittas állapotú fiatalkorú azt mondta, elkíséri egy darabon a férfit, aki rossz buszra szállt fel Szikszó térségében. Ehelyett becsalta egy földútra, megverte és kirabolta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Miért gondolkoznak?!! Még örüljön, hogy ennyivel megússza! Ha migráns lenne, gondolom akkor már azt életfogytiglanit fontolgatnák! Keményebben kellene büntetni az erőszakos bűncselekményeket a hazai elkövetőkre is, mert a végén elszabadul a pokol!
Pálinkás Pál
Ugye mondanom sem kell hogy cigány volt... Jogvédők,ilyenkor nem látlak itt titeket gágogni!! Bezzeg ha a kis patkányt kalapálták volna el,már itt sírnátok!!!
Cicamama55
@Pálinkás Pál: Szerintem soha nem az számít, hogy ki milyen bőrszínű, honnan származik. Egyformán, keményebb törvényekkel kellene büntetni az erőszakos bűncselekményeket minden elkövetővel szemben!
Pálinkás Pál
@Cicamama55: Ez a te véleményed...azért érdekes hogy általában cigányok követik el az ilyen balhékat itthon...
Commenter
Szerencsétlen kisfiú...gondolom bántalmazta még úgy is a részeg állat! Biztos Monokra indult hazafelé. Ezt tette a házi pálinkafőzés csutigeci amit te engedélyeztél, akkor amikor az emberek a hideg ellen akár már a fagyállót is meginnák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.