Déli szomszédunk szerint viszont nem az Európai Parlamentnek, hanem az Európai Bizottságnak kellett volna foglalkoznia az üggyel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Zágráb osztja a magyar kormánnyal szemben megfogalmazott vádakat"

Ne dőljetek be a libsi hazudozásnak. Ezt csak bosszúból mondják, mert nem képesek megvédeni határaikat, és képtelenek tenni az ellen, hogy mindenféle jöttment áthordja hozzájuk a szemetet.
Ők még a határaikat sem képesek megvédeni, nem is csoda, hogy elárasztják őket a vadak, akik nem tisztelik a kultúrájukat.
tudode
Jasohl!
.
A horvátok ÁTLÁTNAK a csuti hadicseles szitáján, hiszen lassan MÁR BEVETETI Horvátországot is a PAJTIJÁVAL, a Balaton után, a tengerpartra is megfáj-DÚLT a bölcsesség foguk:
.
Nagyjából 30 500 találat (0,58 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc+Horv%C3%A1t+orsz%C3%A1gi+h%C3%A1za&oq=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc+Horv%C3%A1t+orsz%C3%A1gi+h%C3%A1za&aqs=chrome..69i57.14526j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Aztán azon PICSOG, hogy Merkel el akarja venni a VÉGVÁRI PARANCSNOK újkori játékterét, ki tudja MINEK, KINEK a határát!
.

.
Micike
@Aki Én: Hát ez az! Mindenféle jöttment áthordja hozzájuk a szemetet. Récsölke is odadobta az útszélére nekik a szaros pelenkát. Különben meg nem is értem ezt a zágrábi véleményt. Hát ők nem mi kutyánk kölyke?
nevemnick
@Aki Én: Horvátországba szó szerint annyi mingráncs érkezik mint hozzánk, a baranyai-somogyi szakaszon. Eszéken felszámolták a téglagyári ,,telepet", nem hagyták ki a kisebb telepeket sem, és azóta kerülik az országot. Azt is tudják, hogy a szlovén határig nincs esélyük eljutni. Amúgy ők tudják, hogy milyen menekültnek lenni, és a fellépésük is ezt tükrözte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.