A rendőrség nyomoz, és ha a gyanú igazolást nyer, akár 5-15 év közötti börtönnel is büntethető a két férfi.

A vádak szerint két sportoló szexuálisan zaklatott egy 11 éves kislányt. Az érintetteket azóta már meg is nevezték egyes portálokon. Egyikőjüket elérte a Bors.

„A társamat ne keressék, mert hozzám hasonlóan külföldön tartózkodik” – nyilatkozta az ötkarikás aranyérmes. „Szombat délelőtt értesültem nevesítésemről” – mondta az exjátékos.

„Egyelőre nem kívánok nyilatkozni. Mindössze annyit mondok, hogy az ügyben tiszta a lelkiismeretem”

– mondta, majd hozzátette, amint van érdemi mondanivalója, azt megosztja a Borssal.

A nemi erőszak ügyében szóba hozott sportoló egyelőre nem nyilatkozik

A berlini Világ Kupa-tornán vendégeskedik Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke. Ő még nem értesült arról, hogy a gyanúsítás kapcsán már konkrét nevek kerültek szóba.

„Nyilvánvaló, hogy a vízilabdázók kedvelik a szép nőket, de aláhúzom: csakis az érett hölgyekre igaz ez! Meglepne, ha az otthoni híresztelések igazak lennének”

 – mondta a lapnak.

A rendőrség nyomoz, és ha a gyanú igazolást nyer, akár 5-15 év közötti börtönnel is büntethető a két férfi kiskorú terhére elkövetett bűncselekménye.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Bors)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Én elhiszem az olimpiai bajnok vízilabdázónak,hogy tiszta a lelkiismerete.Tiszta,mert nem használta! Ahogy addig egyetlen lebukott rohadék sem.Egy 11 éves kislány!!!
maci0427
Nem csak a vízilabdázók kedvelik a szép nőket, hanem minden normális ember ! Mi lenne ha mindenki erőszakolna, ha kedvelik a szép nőket ! Speciel nincs csúnya nő, csak nem ittak még eleget, ez a közmondás amúgy ! Érdekes a világ, a nők nemigen erőszakolnak sem fiukat sem felnőtt embereket ! Ritka ! Valami különbség azért csak van férfi és nő között, ugye ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.