Ütések, rúgások, gumibotozás, kutyaharapás. Több menekült szerint ezt kapja az a magyar rendőröktől, aki átlépi a határkerítést. Elkészült az Európa Tanács jelentése, a hvg.hu pedig elsőként ismerteti a tartalmát. A kormány szerint a rendőrök minden jogszabályt betartanak, a menekültek pedig talán inkább egymást verik, onnan a sérülések.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugye mégiscsak megvan a kézzel fogható oka annak, hogy ez a dagadt retardált barom törpe miért veri a nyálát hogy az EU rálásson arra mit művel a határon! =))
dr frédikántor
Rendőrnek sem az megy, akinek galamblelke van...
cikicakk55
Nos én nem tudom mi lehet az igazság,de ezt azért már nem tudom elhinni. Azt még elhiszem,hogy ha Ők támadólag lépnek fel,vagy direkt nem csinálják amit mondanak nekik,akkor van valamilyen büntetés,de amit itt írnak azt nem tudom elhinni. Szó sem róla,vannak olyan rendőrök is,akikben semmi emberség nincs és vissza élnek az egyenruha adta hatalommal.Ott a határon azonban több rendőr van egyszerre szolgálatban és kizárt,hogy csupa szadista állat legyen mind.Nekem erről a mi "migránsaink" jutnak eszembe. Egy kislánynak nagyon fájt a foga,rettenetesen sírt. Volt nálam Lidocain spray ,mert pont akkor vettem. Kérdeztem az anyukájától,hogy volt-e már érzéstelenítve a kislány ? Azt mondta igen és mondta,hogy az volt a neve,ami nálam is van. bele fújtam a szájába a kislánynak,aki ettől úgy megijedt,hogy még jobban ordított.Na össze is szaladt egyből a família,és a végén majdnem meglincseltek,mert én pengét akartam a gyerekkel elrágatni,meg mérget fújtam a szájába. Pár perc alatt annyi halálnemet kitaláltak,amit én egyetlen mozdulattal tettem,hogy jobbnak láttam felvenni a nyúlcipőt.Akkor a rendőröknek köszönhettem az életem,mert a csuda tudja mit tettek volna velem?
tudode
Tényleg próbára teszi ez a HATALOM, ÉS PÉNZÉHES, (további minősítés nyomdafestéket nem tűrő:) Beteljesedett volna az elődje SS-terve.
.
hvg.hu/itthon/20150508_Orban_Viktor
.
"""A romeltakarítás után a polgári berendezkedés ideje jön el, de a bevándorlás kérdését rendezni kell – mondta el Orbán Viktor az MR1-Kossuth Rádió péntek reggeli, 180 perc című műsorában adott interjúban. Azt is mondta, hogy vissza akarja adni a jogot a nemzetállamoknak arra, hogy maguk dönthessenek a halálbüntetés bevezetéséről. Ha úgy látják, hogy az állam nem képes megvédeni ártatlan polgárait halálbüntetés nélkül, akkor bevezetnék – mondta.""
.
És nincs aki MEGÁLLÍTSA ezt az eszement patás ördögöt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.