A cél: reprezentáció. A kormányhatározatból kiderül, a tervek szerint 5,7 milliárd forintot még idén kifizetnek, a maradékot pedig 2019-ben és 2020-ban utalnák. Úgy számolnak, hogy az épület üzemeltetésére és karbantartására nagyjából 28,5 millió forintot kell félretenni a 2020-as költségvetésben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rohadjak meg, ha van épeszű ember, aki erre is azt mondja, hogy rendben van és akkor még nem is említettem, hogy 500 ágyas onkológiai kórházat épít az orbánviktori gondviselés Vietnamban, és Magyarország 420 millió forinttal támogatja négy iskola és egy kórház újjáépítését a nigériai maiduguri katolikus egyházmegyében. Közben idehaza, sörpadokon és műanyag székeken görnyedve tanulnak hónapok óta a halásztelki iskolások, vagy legalábbis egy részük. A szeptemberre ígért iskolabővítés és felújítás a tanév végére tolódik ki, mivel az iskolát működtető önkormányzat csak augusztusban kezdte meg az egyik iskolaépület bővítését egy extra emelettel, a beruházás így nem készülhetett el iskolakezdésre. Nem mellékszál, hogy az önkormányzat tavasz óta várt a hiteligénylésük benyújtásához szükséges kormányzati engedélyre, ám amikor ez augusztusban sem érkezett meg, saját erőből kezdték el a munkálatokat. A bővítés halaszthatatlan, ugyanis a durván túlzsúfolt iskolába a következő tanévben már nem vehettek volna fel minden oda tartozó gyereket. Lényeg, a lényeg: tíz osztálynyi gyerek még hónapokon keresztül fog ingázni nap mint nap az iskola és a városban szerteszét szórt ideiglenes tantermek között.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@Klubtag: én is inkább a közelmúltra gondoltam, úgy, mint stadionépítés.
Nessy
@Eladott Ország: Most képzeld el, ha nem egy családbarát, gyermek vállalásra buzdító kormányunk lenne! Lehet, hogy már megoldódott volna hamarabb a probléma??Két migránsozás közben néha dolgozhatnának is az illetékes elvtársak!
papa.49
Hány magyar él Hanoiban, gondolom esetleg 100 fő akkor mire is ez a nagy kigombolkozás ???
Macskaszem
@Eladott Ország: Az nem baj, meg az sem, hogy van olyan iskola, ahol bottal kell villanyt gyujtani, nehogy a vizes fal miatt megcsapja az áram.
Eladott Ország
@Macskaszem: Legutóbb az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskolából közöltek bottal történő villanykapcsolást, mert beázik.
24.hu/belfold/2018/09/06/eger-altalanos-iskola-beazas-bezaras/
csipetke
Száz szónak is egy a vége,ez a kormány Magyarország szégyene,és a miénk,birkáké,hogy nem zavartuk el őket már régen a büdös 3.14csába

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.