Székely ügyvédje szerint olyan etikai eljárásra hivatkozva rúgták ki az orvost, amiről még jegyzőkönyvet sem tudtak mutatni. A kirúgása után meghalt betege többször is telefonált halála előtt, hogy mi lesz vele.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
@görbetükör: Ebben a kórházban lehetnek még olyan tények, amikről nem is tudunk. Hogy mik folynak a spanyolfal mögött, azt csak a jóisten tudja. Persze, a vesztesek a betegek, de ez senkit nem érdekel.
görbetükör
@Veleda: Igen, Sándor Mária megmozdulása óta nyilvánvaló, hogy nem érdekli igazán az embereket. Pontosabban olyan szinten nem, hogy tegyenek bármit a jobbítás érdekében.
Veleda
@görbetükör: Egy szívműtét ára (valahol hallottam) 28 millió forint. De azt is hallottam, hogy a költségvetés havi 1 műtétet engedélyezett. Lehet, hogy szelektáltak beteg és beteg között? Kinek fontosabb? Ki tudja!
görbetükör
@Veleda: Ja, Brüsszel lassan elzárja a pénzcsapokat, pedig kell a lóvé kisvasútra, stadionra, meg magánrepülgetésre. Főleg focimeccsek, meg vadászatok idején.
Ezek számítanak, a többi nem. :(
Veleda
@görbetükör: Ne feledkezz meg a határontúli beruházásokról se!
kissé felnőttem
Egy dologban biztos vagyok mivel itthon utba volt valakinek, kellett a helye,beosztása;
Bárhol a világban 10x-es itthoni bérért szívesen alkalmazzák. Ez viszont kevés emberről mondható el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.