Van már ajánlata Romániából és a Lajtán túlról is, ám egyelőre még a kardiológiai intézetbe jár be Székely László, ahol viszont nem nyúlhat beteghez. Az ország egyik legjobbnak tartott szívsebészét egy olyan etikai eljárásra hivatkozva rúgták ki azonnali hatállyal, amiről még jegyzőkönyvet sem tudtak mutatni. – Mikor vizsgált utoljára beteget? – Két és fél hete a kirúgásom reggelén. Azóta nincs jogom beteget vizsgálni. Az elbocsátásom után még a frissen operált betegeimet sem nézhettem meg, varratokat sem szedhettem. Magánrendelésem pedig nincs. – Mit mond a betegeinek? – Semmit. Nem vagyok fölkészülve most arra a helyzetre, hogy ők úgy tudják: segíthetnék, én viszont nem tehetek semmit. A betegek hívásait a volt titkárnőm fogadja, úgy tudom, meghallgatja őket, türelmet kér, és az új osztályvezetőhöz irányítja őket. Nem tudom, hogyan csinálja, a szememben ő egy hős. Az a beteg, aki meghalt a napokban, többször is telefonált, hogy mi lesz vele, mikor jöhet. Neki sem volt mit a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Egy betegek érdekeit szem előtt tartó tisztességes orvos a világ bármely pontján talál munkát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Csizmás Kond: Andréka mb főigazgató még kaphat a "Magyar Nemzet Lelkiismerete díj"-t ezért tevékenységért! Káslernak már arra sincs szüksége, ő megkapta 2017-ben.
Manhattan
@Csizmás Kond: Milyen hülye megközelítés... Ha te lettél volna a beteg helyében, nem így vélekedsz!
Csizmás Kond
@bencemacska: A szar helyzet az, hogy sok a firkász, és mindenki feltesz valamilyen kérdést, az ember meg válaszol és így születnek a barominagy megállapítások.
...mert ha netalán az orvos hirtelen meghal akkor kire fogták volna a beteg halálát ?
Csizmás Kond
@Manhattan: ...én a halála utáni helyzetről beszéltem...
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 19:13
Ha az orvos meghal, akkor az ő halálának okozója a műtétre váró beteg halála is!
Egyébként van még két ember, aki el tudná ezt a műtétet végezni, de az egyik felmondott a másik rosszul lett és azóta is beteg! /Főnökük, oktatójuk jelenléte nélkül nem vállalják!/
A firkászok meg azért vannak, az a dolguk, hogy KÉRDEZZENEK.
Csizmás Kond
@bencemacska: ...ez most nektek a vesszőparipa...és amint látom nem unalmas...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.