Pénteken kizárták a Jobbik-frakcióból a pártot támadó Volner Jánost, aki egy Facebook-posztban reagált a döntésre – vette észre a HVG.

Volner: Ezt a hibát életem végéig nem fogom magamnak megbocsátani
Fotó: Facebook/Volner János

Többek között elutasítja a vádat, hogy a Fidesz érdekeiért dolgozott volna, azt viszont már bánja, hogy nem vette át a párt irányítását, mikor megtehette volna.

Volner János szombaton egy Facebook-posztban reagált a döntésre. Mint írja, neki és két “bajtársának” nem a Jobbikkal van problémája, hanem a párt jelenlegi vezetésével van “feloldhatatlan értékrendi és politikai konfliktusa”.

Szerinte a tisztújítási kísérletükre való válasz volt a kizárás:

Nekünk nem volt semmilyen félnivalónk a nyílt megmérettetéstől: Apáti István és én a Jobbik legnagyobb szavazatszámmal megválasztott alelnökei vagyunk, másoktól eltérően nem fakanállal kellett letuszkolni minket a Jobbik tagságának torkán.

Volner “csendes és békés elválást akar”, és nem akarja szétszakítani a pártot. 

Elutasítja azokat a vádakat, hogy köze lenne 20 húsz e-mail fiók feltöréséhez, és hogy a Fidesz érdekeit képviselné:

Ha a Fidesz irányítaná a tetteimet, akkor engedtem volna az elnökségünk több napos könyörgésének és májusban akadálytalanul átvettem volna a Jobbik irányítását. De nem így tettem és ezt a hibát életem végéig nem fogom magamnak megbocsátani.

Volner azt is kijelenti, mandátumaikat megtartják, és továbbra is a nemzet ügyét fogják velük szolgálni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Annyi eszed nincsen hogy ha nem nyertek akkor a fideszt támogattad?

Nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Peller Anikó: A jelenlegi választási rendszerben a fidesz nem győzhető le, mert az két pártra van kalibrálva. Minél több ellenzéki párt van annál biztosabb a fidesz győzelme. Nem tudom hány bukta kell még egymás után, hogy ez világos legyen. A választási törvényt csak kétharmados parlamenti többséggel lehetne módosítani, ami jelenleg lehetetlen. A csúti kancigány meg nyugodtan megkoronázhatja magát és kihirdetheti a királyságot vagy amit akar. A jelenlegi helyzetben a puhos vajdát és bűnöző bandáját senki nem tudja eltakarítani, demokratikus úton.
Peller Anikó
@Eladott Ország: Ahogy mondod, minél több ellenzéki párt van annál biztosabb a fidesz győzelme.

Pontosan ezért csak teljes összefogással lehet legyőzni.

Egyetlenegy bukta sem volt hiszen ezek a barmok nem tudtak eddig összefogni. Akkor lett volna bukta ha teljes az összefogás és úgy buknak el, nyilván csalással. De egy ilyennek sokkal nagyobb hordereje lenne mint egy leszarom meg sem jelenek csináljatok amit akartok féle bojkottnak.

Az összefogás ereje különben Vásárhelyen is megmutatkozott, nem tudtak akkorát csalni, hogy ott is nyerjenek (persze ez kisebb jelentőségű választás volt, hiszen ott nem dőlt el semmi csak a jankó)
verőce21
Háááááá...Hááá...Háááááááááá!
Eladott Ország
@Peller Anikó: A magyar nép nagy bűne, hogy 2010 óta nem ismerte fel az Orbán-rendszer lényegét, és nem tett semmit ellene. De ennél is nagyobb bűne, hogy az Orbán-rendszert fenntartó és működtető kollaboráns álellenzék gyalázatos hazugságait nem ismeri fel, és nem kergette el még őket dolgozni.Mindez semmi, lassan megszokjuk, hogy négyévente belehazudnak a pofánkba, hogy majd ők leváltják “a kormányt”, amikor nagyon jól tudják, hogy erre matematikai esélyük sincs, és ha akkora felháborodás lenne Orbán ellen, hogy annyian elmennének szavazni, hogy azt már nem lehetne megakadályozni, akkor az emberek már nem szavazni mennének, hanem a magyarok szokásaihoz híven akasztani. Ezt nem kéne megvárni, ezért is ők a felelősök.

De amit ezek a hazaáruló, megélhetési csavargók mondanak mostanában arról, hogy nem lehet elszámoltatni Orbán bandáját, akkor sem, ha Orbán egyszer megbukik, és nem lehet Mészáros Lőrinctől visszavenni semmit, még felelősségre sem lehet őket vonni, mindennek a teteje. Eltűrjük, hogy hazudozzanak, becsapják szerencsétlen embereket, hogy menjenek el szavazni, mert leválthatják ezt a bűnszervezetet, miközben csak az ő pénzükről van szó.
verőce21
Történt egy napon Galileában, hogy Jézus meglátott a tömegben egy választékosan öltözött, ruha, magatartás szerint idegen férfit.
- Mi a neved?
- Júdás – mondta az idegen. - Keriótból – mondta még, mert zavart volt.
Az idegen lehet, hogy Tiberiasban lakott és a fürdővárosban fürdőzött. Bizonyos, hogy ebben az időben Kaperneum közelében élt, mert a határváros volt a legalkalmasabb, hogy időről-időre lássa Jézust. Hasztalan akadtak Tiberiasban nagyvilági alkalmak időtöltés céljaira és nem volt költséges Tiberiasból szamárjáratokkal Jeruzsálembe utazni, - kényelmes, lassú járáshoz szoktatott, szelídre idomított és puha nyereggel, perzsa általvető szőnyegekkel ékített nőstényszamarak hátán -, Kaperneumban volt valami, amitől már nem tudott elszakadni. Ez a valami nemcsak Jézus személye volt, noha múlhatatlanul összefüggött vele – de ezt még sokáig nem értette. Csak azt értette, hogy nem tud többé elmenni innen.

Dolga éppen akadt volna Jeruzsálemben és Kaperneumban is, üzleti, társadalmi feladatok, mint az olyan ember számára, aki ért a pénzhez és családi kapcsolatokkal rendelkezik a főváros papi köreiben. De a kerióti elhanyagolta az esélyeket. Most nem érdekelte a pénz.
A pillanattól, amikor a kerióti meglátta a názáretit, minden megváltozott számára. Nem tudta mi az, csak azt értette, hogy mostmár minden másképpen lesz…
Nincs nyugtalanítóbb pillanat, mint félig tudatosan belépni egy Történetbe - az igazi Történetbe, aminek jellege, hogy történik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.