Az igazságügyi és rendészeti miniszter kezdeményezésére más beosztásba helyezte a miskolci rendőrfőkapitányt Bencze József országos rendőrfőkapitány és vizsgálatot indított pénteki nyilatkozata miatt. Pásztor Albert arról beszélt: cigányok követték el decemberben és januárban az utcai támadásokat.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
Már ezerszer kiderült, hogy Draskovics semmihez sem ért. De míg haver van hatalmon, addig mindig van helye a tűzhelynél. Sok ilyen embert kell cipelnünk a hátunkon.
nanena
Lehet Draskovics megijedt, hogy népi kezdeményezésre Pásztor Albert lesz a miniszter és őt mint munkavégzésre alkalmatlant, azonnal kirúgja.
1951
A szíve vérzik Draskovicsnak, de remélem az agya még nem borult
vérbe, így hátha van remény arra,hogy talán gondolkodni még tud
egy kicsit.Annak eredményeképp pedig leül íróasztalához és megírja
felmentési kérelmét mentorának,de előtte még felmenti Benczét is,
mert aki ilyen gyáva, az nem való országos főkapitánynak!Remélem:
az ország lakossága nem hagyja,hogy továbbra is így menjenek or-
szágunkban és kiállnak,kiállunk amellett,hogy az igazság kimondásáért nem kell bűnhődnünk!Az alkalmatlanok távozzanak,elég kárt okoztak már így is az országunknak!!
maxentius
Remélem senki nem fog rámszólni, hogy dugulj Maxentius! Fentiekben szinte minden elhangzott, aminek a lényeget tartalmaznia kellett. Egy érintőlegesen kapcsolt témát hadd említsek meg; Az MSZP országlása idején tudomásul kellett vennünk, hogy ezekben a kormányokban mindenki, mindenhez ultramagas szinten ért. Kuncze, Lamperth, Draskovits, és legfőképpen Szekeres!!! de sorolhatnánk még néhányat, aki valószínűleg a kormányban aktuálisan bekövetkező változásokkor majd kiesik a padból és jelentkezik: Péter! később meg Feri ! Figyusz, én még nem voltam a hecsedliroggyantó kabinet minisztereeeee! Most már én jövök Feriiiii! A Kinga most legyen külügyes. "Apropopó" Szekeres: látta valaki közületek a Gripen vadászok végső átadási ünnepségét? A jelenlevő tisztikar azt se tudta hova süllyedjen a ex-KISZ titkár helyett, - olyan maxos volt. És ott volt a svéd képviselet is!! Azt monda az a pojáca, "hogyaszongya" kompatibilálolása"....a vadászgép nevét meg 4 P-vel mondta! Well, hogy ne térjek el a lényegtől, ilyen garnitúra adja képletesen szólva élet-halál felett döntő, gyáva, államférfiainkat, mely szemléletgyakorlatnak levét itatják meg most Pásztor Albert Úrral. Vissza fog még ütni a cigányok agyonpátyolgatása, s bízom abban, hogy ők is kihúzzák a gyufát. Adios Amigos.
nanena
@maxentius: Teljesen egyetértek veled. A jelzett gond sajnos mélyebb a az államtitkári, a miniszteri szintnél. A saját kádereiket cserélgetik minden poszton. Ha valahol már abszolút tarthatatlan valaki pozíciója, akkor átrakják egy még fontosabb, vagy egy jobban fizetőbe. Példa rá Kocsis, aki nem tudom mi nem volt már. Most éppen BKV.
Draskovics is mindig bukott egyet és csak feljebb került. Sajnos a tendencia alapján lesz ő még miniszterelnök is.
maxentius
@nanena: Igazad van!!...., persze, hogy alacsonyabb szinten is bűzlik a hal, nálunk már nem csak a fejénél.
Ha valaki szívesen megnézné Szekeres tintorettós videóklipjét, kereshetünk módot arra, hogy elküldjem, ugyanis úgy tudom, hogy leemelte valaki a netről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.