"Mit kellett volna mondani Pásztor Albertnek, ha 200 betörésből 200-at cigány követ el?" - tette fel a kérdést Lakatos Attila borsodi cigányvajda.

Forrás: haon.hu
Feltöltő: Pumpusek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
goj53
Gusztustalan elvtárs ott jól érezné magát És különben is ott a helyük ezeknek!Kis köcsög harcolhatna a meleg jogokért!
A Kapitány ÚR végre kimondta az igazságot és mivel ez ugye tudjuk az öszödi beszéd óta nem passzol a hatalmon levő fehérgalléros bűnözőknek így mennie kell!
A vajdának pedig igaza van és nem furcsa hogy cigány ember létére ő is ki meri mondani az igazságot!Igaz őt választják és az ilyen Gusztustalan és a mindenhez értő Draskovics nem tudják leváltani!
Kicsit nevetséges,hogy pont a Draskovics beszél etikáról és tisztességről!
Ha tudná mit is jelentenek ezek a szavak akkor már régen eltakarodnának szeretett vezérükkel együtt !
De még van mit elrabolni tönkre tenni,addig maradnak!Meg addig míg mi tűrjük!
Elég volt a hazugságokból az országunk kirablásából és az országunk idegen hatalomnak kiszolgáltatni!!Elég!!
Kapitány Úr! A nép önnel van sőt a jó érzésű cigányok is!!!!!
ugyeugye
Ezzel az egésszel jól elk*rta draskovics a helyzetet. Már az se lenne megoldás, romaügyben, ha visszakerülne a helyére a rendőrkapitány, ha meg nem, akkor ott holnaptól már a rendőröket is leütik és kirabolják.
bunugyinyomozo
Egy zalai kis faluban vagyok elég sokat.Ebben a faluban elég sok cigány lakik.Azért írok cigányt,mert kikérik maguknak,hogy őket így hívják. Nem roma meg egyebek, hanem cigány.Ők azok. Akik így hívják őket azok is normális emberek.
Egyébként mig aktivan dolgoztam,addig is cigánynak hivtam azt, aki az volt és ebből soha nem volt problémám még a rendszerváltás nagy felfordulása közepette sem, pedig akkor elég kemény helyen, éppen az egyik friss eset helyzinén, a Józsefvárosban huztam az igát.
Szerintem nem ezzel,hanem az egész helyzet felszámolásával kellene foglalkozni.
Keemesebb hétvégét mindenkinek.
ugyeugye
Mostmár a Bencze is kiáll mellette. Szánalmas.
maxentius
Nem mertem remélni, de mégis megtörtént Pásztor Úr visszahelyezése. Talán az első, - bár apró, - csatanyerés a politikai harcmezőn. A háborút is meg kellene nyerni, s nem úgy érezni, hogy kis hazánkban szólásszabadság ugyan van, csak a szólás után nincs szabadság. Mindenesetre Drazsé elvtársat és Benczekencét belehajszoltuk egy minősített következetlenségbe. Nem mertek kiállni első döntésük mellett. Mit gondoltok kedves hozzászóló barátaim? Ilyenkor már megérdemlik az erkölcsi hulla kategóriát? Tekintélyük eddig sem tengett éppenséggel túl, de mostantól ..........???
A vajda nagy igazságot nyilatkozott; tegyük fel, hogy valami nevesebb firkász rákérdez Pásztor úrnál arra, hogy lehet tudni, melyik etnikai népcsoport követte az adott időszak nem éppen piskóta bűncselekményeit? Mit mondjon a Főkapitány??? Igen, tudjuk, de ha kimondom, szétrugják gatyómat. Egy nekiszegezett ilyen kérdésre mit válaszolna például a sokoldalú Drazsé elvtárs? Lehet egy ilyen kemény kérdésből alaposan lerágott csontot prezentálni, csak egy kis variációs adottság kell hozzá. Na, kezdjük: cigányokat nem mond ez az alak. Akkor? Fehér magyarok? Akkor ellenkező előjelű rasszista! Muzulmánok? Akkor meg Allah gyermekeit általánosítja. Feketék? Na még csak az kellene, Mr. Obama összes biztosítéka kiolvadna, stb. Qrva nehéz kérdés, és mázlista az a címeres pávián, hogy eddig (?) nem kérdezte meg senki!!! Valami tökös újságíró színvallásra késztethetné!!!
ugyeugye
@maxentius: jaj neee. oan buta. és még vigyorog is, mint egy uborkafogkrémreklám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.