A szervezet vezetője korábban elismerte, hogy a volt elnök, a fideszes Nyitrai Zsolthoz köthető Farkas Zoltán "nem megfelelő célokra fordított" egyes pénzeket, de most nem akart nyilatkozni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Mennyivel? Ez döbbenetes összeg! Hódmezővásárhely után tessék Eger is elesett a Fidesz-féle gazdálkodási politika nyomán. Eger vezetése színtisztán fideszes.És akkor még Lázár szólogat be október 23 másnapján a Bem téri ellenzéknek és a Nagy Imre szavaival is emlékező és érvelő Márky Zay Péternek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Commenter: arra a tartalékra gondolsz,ami no name szerepel a költségvetés kiadási oldalán, mert ilyen is van ám!
Commenter
@kereső: arra is, az aranytartalékokra, a devizatartalékra, és minden egyéb "költségvetési" tartalékra is...
Commenter
@CsipkeRózsa: hát persze. ugyanúgy "jár" az a pénz nekik, ahogy kósa nem stróman anyjának a jutalék
kereső
@Commenter: deviza tartalékunk igencsak megcsappant-amit még a patás Gyurcsány-Bajnai töltött fel ! a magyar forint védelmében a kedvezményes IMF kölcsönből.Amit aztán a nagy tudásúak visszafizettek piaci kamatozású hitelből.Jó üzlet vót na!Lehetett verni a melleket-ésközben a tartalék elpárolgott. A Ft.meg köszöni szépen majd csak eléri a 340Ft/eur szintet,mert ez a cél.
Commenter
@kereső: hát igen az a patás "fletó" meg a "libás" "bajnai. Az említett urak miniszterelnökök voltak, és egy demokratikus köztársaság második legfőbb méltóságai voltak. Most nem tudom ki, mi van...és meddig még...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.