Elkezdődött az elmúlt harminc év legnagyobb NATO-hadgyakorlata, amelyen a 29 tagország mellett részt vesz Svédország és Finnország is. Összesen 50 ezer katona 10 ezer járművel gyakorolja egymás kölcsönös megvédését. A magyar honvédség a hvg.hu kérdését figyelmen kívül hagyva titkolta, milyen erőkkel vesz részt az eseményen. A csapaterő ugyanis önmagában üzenetnek mondható.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Eriksson: Demeter Márta rugdosásába a csengeri csilliárdos háziasszonyok védőszentjét és minden kupakok szakértőjét is bevetette a Fidesz. Könnyen belátható, hogy mennyire mélyen hasítunk ha már ott tartunk, hogy egy Kósa kezdeményezi bárkinek a nemzetközi felülvizsgálatát. Mert most éppen ez történik. Demeterrel terelik a figyelmet a lakáskasszás mizériáról és az akadémiai szinten művelt korrupcióról, amelynek tengerében a szemfényvesztésileg célkeresztbe került Simonka pusztán egy szánalmas kis csepp. A nagykutyák mind a helyükön vannak, és köszönik szépen, jól vannak. Szóval a legokosabb Lajos kapaszkodik az ő szaktekintélyébe (édesjóistenem tényleg hova süllyedtünk, hogy az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának élén ilyen minőségű emberanyag áll) és gondoskodik. Arról, hogy a testület törvényes működését biztosítsa. Remek. Amikor a választás előtti nemzeti összefosás idején nagy elődje hosszú hónapokon keresztül tudatosan elszabotálta és megpuccsolta a testület működését, és ellehetetlenítette az ott folyó munkának nevezett porhintést (akkor éppen Szél Bernadett volt a célpont, akire rákiabálták, hogy Soros érdekeit képviseli, ezért jelent nemzetbiztonsági kockázatot), sem Kósa, sem mások nem siették el az aggódást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@solidedge: tegnap 11.21. A bevásárolt kardokkal ( haderő fejlesztés ),,ez az idő felszalad 15 percre.
Eriksson
A NATO a hidegháború idején a szovjet veszély elhárítására létrehozott katonai szervezet, a Varsói Szerződés felbomlásával és a Szovjetunió szétesésével megváltozott helyzetben az Észak-atlanti Szerződés létjogosultsága is megszűnt.
Igaz, hogy manapság ezer más dologgal is foglalkozik a NATO, de egyezmény alapján nem terjeszkedhetne Oroszország felé. Mégis azt teszi.
Csizmás Kond
@Eriksson: A nato európa tönkretételét szolgálja .Amerika általa hoz létre ellenséget ami európát teszi háborús övezetté.
Eriksson
@Csizmás Kond: Ez így igaz. Egy NATO-Orosz háború nem az USA területén fog lejátszódni, hanem a mi fejünk felett.
Ráadásul Amerika a NATO-n keresztül minden európai tagállamot háborús bűnössé tesz.
Sámannus
@Clavigo: Mindent megvesznek amivel nem lehet lőni. Még a cseh gépkarabély is csak paintballozni jó, De vettek egy rahedli Suzukit és egy légiflottát, ami úgy van hadra fogva, hogy csak menekülésre jó.. Volt kemény hadi fejlesztés is, mint a sok ruszki helikopterből összeraktak egy másikat.
Ezeknek a koronaékszere a kard, amit a maffiózók egymásnak ajándékoznak amíg tart belőle.
@Eriksson: Miért a NATO a hibás süket ember? Hát nem az oroszok vegzálják a szomszédait?
Eladott Ország
Így poroszkált kis hazánk a szocializmus útjáról a plurális parlamenti demokrácián át a nemzetieskedő önkényuralomba. A politikusok rájöttek, hogy ez a liberalizmus nem nemzeti. Ezért elkezdték a rokonok, barátok, ismerősök és üzletfelek között keresni az igazi magyar nemzeti érzelmű polgárokat. Akkor még polgárok voltak, csak mostanában kell nekik lemondani a felvilágosodásról és hűbéresként megkeresztelkedni. És adtak nekik közpénzből banki hitelt, meg uniós támogatást, hogy a hitelt vissza tudják fizetni, meg az alkotmányos költségeken kívül is maradjon még stadionra való is, hogy a futballnemzeti jelleg erősödjön, a közpénz jellege meg elillanjon. A kis cégeket, állami gazdaságokat és téeszeket jogi felhatalmazással gyorsan szétlopatták a menedzsmenttel és mire megszűnt a munkanélküli segély el is tűnt a nemzeti vagyon, viszont sunnyogva szárba szökkent és kivirágzott a szociális terror. uploads.disquscdn.com/images/ccd28c6303c8fa31ba5a76dcc980675c2ba1096a33eb9218ba953335e6f0bc85.png?w=600&h=279

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.