„Csak valóságos, országos hálózattal rendelkező pártok tudták választásokon leváltani az orbánihoz hasonló hibrid rendszereket” – mondja Filippov Gábor politológus, aki szerint a politika nemcsak követi, alakítja is a valóságot, s ebben nincs vetélytársa a Fidesznek. Interjú.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Eriksson: A "propagandadumát" nem tőlem hallod, azt a jövőre 90 milliárd adóforintból kibélelt közmédia fogja rád önteni.
colibri
@Eriksson: Az orbáni politikánál nem kell ijesztőbb. Ez akkor is így van, ha sokan nem ismerik fel és nem fogják fel mennyire csal a látszat. Pedig tömérdek jele van annak, hogy ez a politika átverő show!
Eriksson
@F_Viktor: Ez a szöveg is hozzátartozik a balratérítéshez?
Figyu. Én világéletemben balos voltam, és biztos voltam benne, hogy az is maradok. Olyan tisztességes, maradi balos, aki élete nagyobbik részét úgy is élte le.
De elmondom neked, hogy ami mostan folyik arról az oldalról, abból nem kérek. Ilyen aljas, mindenen átgázoló gyűlölet ami onnan árad, az nekem nem fekszik.
Most itt kucorgok középen, és egyre inkább meg vagyok győződve, hogy az már nem az én világom.
Eriksson
@colibri: Te például mitől szenvedsz?
JAJMÁR
Egyszer minden elmúlik. És akkor múlt lesz belőle.
A kerék forog, de hogy mikor billen át, az még titok. De megtörténik, ahogy az éjszakát követi a nappal, a telet a tavasz...

Ahogy a költő mondja:
"Változik a világ: gyengül, ami erős,
És erős lesz, ami gyenge volt azelőtt."

Aztán majd jönnek az elemzők, és elmondják, hogy ők megmondták, hogy hogyan és miképp, már előre, mi meg elemezzük az elemzőket :-D
Eriksson
@durbincs: Egy biztos: Vannak valós veszélyek figyelmen kívül hagyva, és vannak alaptalanok igaznak kreálva. Pocsék érzés lehet örök ijesztgetéssel és ijesztgetve élni, de biztosan ez is egy életforma.
Köszönöm, én nem élek vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.