Az üzletek december 24-i, 14 óráig tartó nyitva tartásának déli 12 órára történő módosítását javasolja a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ). Az érdekképviselet nyílt levelében kifejti: idén december 24-e hétfőre esik, így az ezt megelőző hétvége kedvező időszak lesz a nagybevásárlásokhoz.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez a keresztény kormány a szenteste helyett, inkább a nagypénteket tette ünneppé. Holott mindenki tudja, hogy 24-én délután már ünnep van.
Macskaszem
Egyetértek, a boltos is ember, neki is akkor van karácsony, amikor a többi embernek.
Manhattan
Ez a keresztény kormány a szenteste helyett, inkább a nagypénteket tette ünneppé. Holott mindenki tudja, hogy 24-én délután már ünnep van.
papa.49
@Manhattan: Az ,,empátiájuk, meg a hozzáértésük,, felülmúlhatatlan !!!
Nessy
Mindenki a Szentestét kérte, nem a nagypénteket, de miután Orbán református, Balog is az , nekik pedig a nagypéntek a nagyobb ünnep, mint Krisztus születése. ergo az lett munkaszüneti nap! Utána egy nap nyitvatartás a kereskedelemben, majd ismét két napi zárva tartás.
A dec. 24-t ahol csak lehet, szabadságba veszik ki, illetve olyankor más sok vállalat, vállalkozó "leáll"! Kivéve a kereskedelem. Ez nem volt érdekes anno, csak a vasárnapi boltzár a státusz keresztény, családi életre hivatkozó KDNP-nek.
F_Viktor
@Nessy: Csak annyiban vitatkoznék veled, hogy:
"Orbán református, Balog is az , nekik pedig a nagypéntek a nagyobb ünnep, mint Krisztus születése"
Messze áll ezektől bármilyen vallás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.