A katasztrófavédelem átvette a Zöld Híd kft.-től a szemétszállítás koordinálását 116 Pest és Nógrád megyei településen – mondta el a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Pogácsás Tibor közölte:

a cég munkatársai felvették a munkát, így szerda reggel már a katasztrófavédelem koordinálásával kezdődhetett meg a szemét elszállítása.

A díjak nem emelkednek, továbbra is az eddigi árakon végzik a szolgáltatást – tette hozzá.

Azzal kapcsolatban, hogy Gémesi György, Gödöllő polgármestere, az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás elnöke, "a Zöld Híd vezetője" a nemzeti hulladékgazdálkodási társaságot okolta a kialakult helyzetért, a politikus azt mondta:

a "Zöld Híd vezetői" korábban aktív politikai szerepet vállaltak a kormány ellenfeleként, és most pártpolitikai csatává akarják változtatni a szeméthelyzetet.

Korábban a hulladékgazdálkodási cégek kedvük szerint emelték az árakat, aminek a kormány véget vetett a rezsicsökkentés keretében, a fix ár bevezetésével – jelentette ki. Ez természetesen szervezeti és működési racionalizálást kívánt a cégektől; sok cég ezt megtette, ám van, amelyik nem – tette hozzá.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Szorvány tanár,, Hű de nagyot mentél bújj el a gazdád seggében tetű !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@papa.49: Mi a bajod a fizetős parkolókkal? Nekem semmi. Az utak jó részét felújították. A szakrendelővel nem tudom mi van, de építettek egy uszodát is, amit az előbb kihagytam. A piac rekonstrukciója is megtörtént úgy véletlenül. Van Spar, Aldi, Lidl., Tesco, CBA. Az ingázó járatokkal lehet járni Budapestre dolgozni. Ne mondd már, hogy ehhez nincs köze Pogácsásnak?
papa.49
@Shikari: Koma én ott éltem, és nem olyan szép a leányzó fekvése mint gondolod, az uszodát, én is kihagytam, meg a tűzoltó állomást is, sőt a védőnői szolgálatoknak, meg a gyermekorvosoknak épített új épületet a város közepétől jó messze, az uszoda ott van a védőnői épület szomszédságában !!!
Az utak felújításán is csak röhögni lehet te mikor jártál arra NINCS MIVEL DICSEKEDNI AZ UTAKON !!! Az Ady Endre út nincs felújítva, a Kossuth Lajos utca csak a központól kb. 1 kmig. a Kistói út szintén zenész, a Vásártéri út szintén, a Mátyás Király utca, a Petőfi utca (aminek az elejét átbaszták ,,SÉTÁLÓ UTCÁVÁ,,) A városon átmenő 4 főút szintén ramaty, a Liliom utca szintén !!! Vagy akár a Gombai út telekátyúval !!!
Shikari
@papa.49: Miután végeztél a hibák felsorolásával, lám te is említetted, miket fejlesztettek. Én nem éltem ott, de ismerem ismerőseim révén. Szerintem elég sokat fejlődött és a cigányok sem balhéznak már szerte a városban. Tudom, hogy Szentendre különb, de ez mégis csak az alföld.
A Tűzoltóság pedig jó helyre épült, mert ott legalább tudnak mérni a rendőrök! :-)
csak úgy....
@Shikari: te nagyon félnótás vagy tibim! míg csóró és éhezö lesz a világon ,azokat a kamerákat meg lehet toszni! milliárdokért hozza UTÒLAG a tetest ,aki eselleg a te bürkédet lyukasztotta ki,persze ha te a ravatalon ennek örülni tudsz...
eselleg a nyomor és szegénység megszüntetése,a kilakoltatások a kilátástalanság elleni harc ?
remélem ott lesz rólad a fölvétel,ha bicskát nyomtak a bordáid közé, és büszkén mesélheted a pokolba,hogy a tettesek itt vannak ...
CsipkeRózsa
"Korábban a hulladékgazdálkodási cégek kedvük szerint emelték az árakat, aminek a kormány véget vetett a rezsicsökkentés keretében, a fix ár bevezetésével – jelentette ki."

Nem működhetnek ők sem változatlan áron, hiszen a benzin ára nekik is emelkedik folyamatosan, a munkabéreket ott is meg kell emelniük, az egyéb költségek náluk is növekednek. A kormány által emelt minden költség rájuk is vonatkozik.

Egy területen sincs tartósan az árak megmaradása.

Ebből a szemét-bajból látszik, hogy a kis vállalkozókat is tönkre teszi a kormány.

Az állam akar lenni a fő-szemét.
Desischado
@CsipkeRózsa: Pontosan Rózsika, nálad a pont, erről van szó. Ki akarják véreztetni a szemétszállító cégeket, ahogy a Tigázzal is tették, utána mészáros lölő átveszi, és emelhetik az árakat! Ezerrel mehet a szabadrablás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok