Ez ellentmond annak, amit korábban olvasni lehetett, hogy a miniszterelnök meccsnézései a „magyar adófizetőknek egyetlen forintjába sem kerültek.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Azért, mert eddig nem írtak róla ... mindenki gondolhatta, hogy ezt az értékes embert nem hagyhatják védelem nélkül még a kedvenc hobbija gyakorlása alatt sem, akár a világ végén sem!
Eladott Ország
A lekötelezhetetlen felcsúti istenkirály – aki eddig sem érezte kínosnak, kellemetlennek és vállalhatatlannak, hogy a kormányzása idején milliárdosra hízott Garancsi Istvántól (aki legutóbb egy 25 milliárdos állami megbízást szakított) szájbatekert luxusrepülőzést kap ajándékba (ami nem is ajándék, hanem fasztudja mi, ezért semmi közünk hozzá) -, az év vállalata díjjal tüntette ki Garancsi István cégét, a Marketet. Erről ennyit, alattvalók! Ha támadják, még azért is meghosszabbítom Lovasberényig. A sajtó elől gyáván menekülő, a rajta lévő ruhadarabok rángatásába és a szája nyalogatásába kapaszkodó miniszterelnök a sajátjai közül üzente meg, hogy a korrupció tagadásának legkézenfekvőbb eszköze, hogy szemrebbenés nélkül rátesz még egy lapáttal az erkölcstelen, vérgeci húzására.
Eladott Ország
Görögországban játszott a Vidi, mégis Svájc felé indult el a magángép, amin Orbán is vendégeskedett. Tájékoztató a Quaestor Károsultak Közösségének.
www.qkk.hu/2018/10/31/orban-svajcba-talicskazza-az-ellopott-eu-s-penzt/
Nessy
Egy gyáva, paranoiás ember mindenhol ellenséget szimatol, és mindenhol rettegve félti a tyúkszaros életét!
Otthon még át mer menni egyik szobából a másikba, vagy Havasi és a TEK ott is vele van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.