Többek közt százezer külföldről hazaérkező magyar munkás és duplájára növő nettó reálbérek kellenek ehhez, de az MNB elemzése szerint ez simán összejöhet. EU-s források nélkül is. Ha hazajön külföldről százezer magyar munkavállaló és 2030-ig duplájára nőnek a nettó reálbérek, akkor a magyar gazdaság simán az osztrák nyomába érhet. Ehhez ráadásul el se kell adósítani az országot, miközben jelentős adócsökkentésekre is marad mozgástér. Legalábbis a Magyar Nemzeti Bank szerint, amely csütörtökön hozta nyilvánosságra az idei Növekedési jelentését.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ekkora hülyeséget először 2000-ben hallottam (melyik banda regnált akkor?), amikor lázálmában azt mondta az akkor éppen ügyeletes udvaribolond, hogy 2008-ra elérjük az osztrák bérek 50%-át.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
A francba, pedig én már ki is tettem az indexet az előzéshez, de úgy látszik, ha nem veszem vissza, addig amig összejön az előzés, 15-20-szor égőt kell cserélni benne, hacsak nem a Nemzethy Vejkó ledámpáit teszem a járgányba.
desiro
a KUSZASZEM MEGINT HÜLYESÉGET ÁLMODOTT.
Desischado
Ekkora hülyeséget még nem hallottam! Már most is kb 50-60 évvel előznek bennünket az osztrákok! Duplájára nő a nettó bér. Akkor kb a háromnegyede lesz végre a MOSTANI átlag osztrák bérnek! Vajon a birkák elhiszik? Mert rajtuk kívül más aligha!
Grafix69
Autó úton északnyugat felé Sopron után azonnal észreveszi mert nem lesz kátyús az út , ha odaérnek a még itt élő megmaradt magyarok mikor munkát vállalnak . Szerintem 1-2 év múlva oda is ér mind.
RonaGyuri
@Desischado: meg kell nyugtassalak nem csak elhiszik; pl. egy lelkes Orbán-fun ismerősöm rendszeresen vitába kerül a környezetével, mert elhiszi pl. az árak emelkedését! =))
dr. prédikátor
Hogyan közelitjük meg Ausztriát???Hát kérem az M1 es autópályán vagy vonaton és repülővel!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.