Majdnem kétszer annyit hagynak a boltokban a budapestiek, mint az ország északi és keleti megyéiben élők. Egy fővárosi több mint 120 ezer, egy észak-alföldi viszont alig 70 ezer forintot költ átlagosan havonta. Ezt a Blokkk.com szakportál számolta ki a KSH adatai alapján. Az RTL Klub híradójának nyilatkozó elemző szerint ez is hozzájárul ahhoz, hogy az elmaradott régiók még inkább leszakadnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
De az emberek nem a jódolgukban költenek többet, hanem ennyit inflálódott a forint, te nagyon hülye. Nem kell a demagóg duma. Ime saját példánk: 2010-ben az éves háztartásra fordított kiadásunk 669ezer ft volt, Tavaly 862ezer ft. Ehhez jön 6%(!) nettó fizetésemelés. Dübörög a gazdaság, nulla az infláció, a fizetések megőrzik vásárló értéküket. Mocskos hazug banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.