„Kérdezte tőlem Geszti Péter, hogy te Gábor, nem akarsz ide egy vásárcsarnokot?” Demszky Gábor főpolgármesteri ciklusaiból nemcsak a 4-es metró ígérgetésére emlékezhetnek az emberek, az is sok mindenkinek eszébe juthat, hogy az SZDSZ-es városvezető a kampányidőszakokban liberális megmondó embereknek is gesztusokat tett.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem kedvelem Demszkyt, de meg kell állapítsam:
sohasem ígérte, hogy utolérjük , sőt meghaladjuk Bécset,
egyébként az Orbán minapi 1000milliárdos baromkodásának több tétele is része volt Demszky felelőtlen igérgetéseinek! =))
karma1
@RonaGyuri: Gondolom, hogy ezert kuldted be a cikket, nem pedig azert, mert egyetertenel a benne foglaltakkal...:o))))))
Ha valaki milliardokat igergetett, az igazabol orban...
tarlosek azt sem ertek el, hogy a 3-as metrot uzembiztosra csinaljak meg, a mai napig titkoljak, hogy felujitott, vagy az elfekvo keszletbol kaptunk-e vissza...
hirtv... orban-harsona - szemetbe vele,...:o((((
RonaGyuri
@karma1: persze a beküldés elején nagybetűkkel jeleztem is
karma1
@RonaGyuri: Ja, hogy azt Te irtad hozza? Igy mar ertheto...:) Nem szegyellik megvadolni Demszkyt - sajnos, ez vilagszerte bevett szokas, hogy kampany idejen mindenki mindent beiger, es jo, ha annak csak a toredeket betartja,...Mocsok egy talalmany a fideszpropaganda, de remelem, hogy jol tultoljak - talan meg nem hallottak arrol, hogy a tuleroltetett propaganda egy ido mulva pont az ellenkezo hatast eri el, mint amit eredetileg el akartak vele erni...:o((( Hat megerdemelnek, hogy a sajat zsirjukba fulladjanak bele...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.