Egyoldalú adatokat közöl és sajátosan értelmezi a balliberális média az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) Magyarországot érintő, 2013 és 2017 közötti jelentéseit. A brüsszeli testület által vizsgált, korrupciógyanús magyarországi projektek közül minden téren kimagaslanak a 4-es metró szociálliberális kormányok alatt kötött szerződései, ezek jelentősen rontják korrupciós besorolásunkat - írta a Magyar Idők. A költségvetés vitája a városházán. Demszky Gábor mögött Hagyó Miklós és Horváth Csaba alporgármesterek beszélgetnek 2008-ban. A 2014-ben átadott 4-es metró 2010 előtti ügyei meglehetősen sok munkát adnak ma is a hatóságoknak, írta a Magyar Idők. A lap emlékeztetett, a Központi Nyomozó Főügyészség 2016 szeptembere óta nyomoz a 2-es és a 4-es metróvonalra 2006-ban beszerzett francia Alstom-metrókocsik ügyében. Vesztegetés bűntette miatt jelenleg három gyanúsított ellen nyomoznak. A negyedik gyanúsítottat, Terner Gézát még nem tudták kihallgatni, mivel Izraelbe menekült - tette...

Forrás: figyelo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ugye nem okoz senkinek túl nagy fejtörést, hogy a fideszes lapok miért nem a fideszes tolvajlásokkal, csalásokkal vannak tele?
Pedig az OLAF pont ilyen alapossággal tárja fel a tisztán fideszes ügyeket is, mégis az valahogy hihetetlennek tűnik a szektának. Már ha hall róla egyáltalán.
Az is igaz, hogy azokról sajtótájékoztató sincs óránként.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@csipetke: Szívat az mindenkit... Szerintem nem olyan hülye, mint amilyennek látszik.
csak úgy....
@durbincs: figyusz hülye,...mára búcsuzok,szép vót veled de marhára unalmas, arra ügyelj,hogy ne szard tele a pelust az iccaka...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.