Közlekedésbiztonsági kampányt indított a rendőrség, az akció több mint két hétig tart még – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) balesetmegelőzési és közlekedési osztályának vezetője pénteken az M1 aktuális csatornán.

Szécsi Tibor elmondta, egyebek mellett ingyenes szervizzel, látásvizsgálattal hívják fel az autósok figyelmét a biztonságos közlekedésre, és egy kampányfilmet is közzétettek.

A latnieslatszani.hu oldalon regisztráció után lehet jelentkezni az ott felsorolt szakszervizeknél az autó világításának ellenőrzésére, illetve a szemvizsgálatra.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szalai00
=--_Itt találsz meztelen nők a városodban : Huit.Re/Nok
Ludas Matyi
Nem segit az auto vizsgalatanak es a szemnek a vizsgalata. Anelkül is olyan hülyen vezetnek a magyarok hogy az mar faj! Az orszaguti kanyarokban jönnek veled szemben a te savodban szarva arra, hogy barki is megserülhet vagy akar meghalhat emiatt. Ha betartod a sebesseget az orszagutakon , tuti, hogy van egy ket ökör akar Suzukis akar roggyant Audis, de ra all a seggedre es el kezd nyomni, hogy lepj a gazra. Es ha nem akkor megprobal elözni, de mivel szembe is jönnek vagy nem tud visszasorolni, vagy meg ehhez is hülye akkor megtörtennek a napi hirek esemenyei "frontalisan ütközött" s meghalt ennyi es ennyi gyermek vagy szülö. Nem 2 evet adnek ilyen bunkoknak, hanem min. 20 evet vagy eletfogytiglant emberölesert, mert nem csak azt az embert ölte meg akivel frontalisan ütközött, hanem annak egesz csalad tagjait is boldogtalanna tette. Arrol nem is beszelve akik a gyalogatkelöhelyen gazolnak. Sajnos erröl mar nyugaton is beszelnek, hogy vigyazni Magyarorszagon, mert a magyarok nem tudnak autot vezetni, eröszakosan, arrogansak , butak. (tiszt. a kiv.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.