Az LMP egykori vezetője szerint a Gruevszki-üggyel olyan módon rúgja fel Magyarország az íratlan diplomáciai szabályokat, hogy ennek nagyon súlyos következményei lehetnek az országra nézve. Szerinte kellemetlen ma Magyarországon élni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
"Szerinte nem hatalomtechnikával és hátsó szobás különalkukkal lehetne kormányváltás, hanem olyan ellenzéki erővel, amelyik magához szippantja az ellenzéki szavazók mellett a kormányváltást akarók kritikus tömegét is. De ma nem lát ilyet. Ha látna, nincs kizárva, csatlakozna is."-miért is András?Hogy csinálj belőle még egy lmp-t? Köszönjük Emese, ez az egy is sok.Nem próbáld te se magadat orbán ellenzékeként eladni.Tudjuk,hogy nem vagy az, nem is voltál soha.
RonaGyuri
@solidedge: jelei és már? Már évek óta egyértelmű szimptómái látszanak! =))
Aki Én
Gátlástalan elmebeteg suttyó. Nem túl kedvező kombó :(
Nessy
Schiffer! Legalább ne te beszélnél "ellenzékről"! Hiszen te és a jelenlegi pártod minden csak nem "ellenzék"! Vastagon benne vagytok, hogy meg lett a 2/3!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.