147 milliárddal ugrik a közlekedésfejlesztések összege. Közúti, vasúti és közműfejlesztési projektek tömegéről döntött a debreceni BMW-gyár, pontosabban az annak helyet adó Észak-Nyugati Gazdasági Övezet kialakítása érdekében friss határozatában a kormány, amelyek összértéke 126 milliárd forint - derül ki a Magyar Közlönyből. Ez akkora nagyságrendű csomag, hogy miatta aktualizálni kellett a 2022-ig szóló teljes országos közlekedés-fejlesztési programot is, amelynek keretösszege döntően a debreceni projektek miatt 147 milliárddal 2611 milliárd forintra ugrott.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mondtam, hogy csak a jéghegy csúcsa

Lali király birodalmi autóskodása mennyibe is fáj nekünk

Mottó:
Van valami ikonikus abban, hogy
a kedves mama hizlaldája BMW
luxus autókat és motort lízinggel

Még két hónapja sincs, hogy a mi derék külgarázdánk elkottyantotta, hogy mennyibe fáj nekünk adófizetőknek. Elmondta, hogy „12,3 milliárd forinttal támogatja a kormány a BMW debreceni beruházását”! Ekkor azt is elmondta, hogy ezen felül döntés születet arról is, hogy áldoznak a környék fejlesztésre is.
Íhy alig 2 hónap múltán itt az újabb „csomag”: a kormány 1592/2018. (XI. 22.) határozata "a debreceni Észak-Nyugati Gazdasági Övezet kialakításával összefüggő közúti, vasúti és közmű infrastruktúra fejlesztések megvalósításáról, valamint a fejlesztésekkel összefüggő kormányhatározatok módosításáról”. Ami újabb másfélszáz milliárdot jelent. Egyelőre! Hisz ösmerjük a kedves magyar népszokásokat a kiemelt beruházások bekerülése kapcsán! =))
Clavigo
@RonaGyuri: Ezekhez a " fejlesztési csomagokhoz " ( is ),kiválóan párosul a az évi 400,,,,,3 év múlva kifizetendő túlóra...:) :) :) ,,hogy még vonzóbbak legyünk a befektetőknek.. ::))))
RonaGyuri
@Clavigo: oh ezek igazi 2 (sőt több) in 1-ok, lévén ezeket a milliárdokat a baráti cégek fogják megkapni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs egy fontos szó kimaradt, az IS!!! Azaz ezeket a milliárdokat is! =))
Clavigo
@RonaGyuri: Egy percig sem kételkedtem... :))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.