Fábry Sándor humorista fél perc alatt jobban leoltotta a kormánysajtót, mint a parlamenti ellenzék fél év alatt. Mindezt pedig a Duna TV-ben.

Fábry Sándor beszólt a kormánypárti tévéknek

Nem finomkodott Fábry Sándor, a nem az elképzelhető legellenzékibb humorista a Duna TV-n bemutatott show-jában szánt egy kéretlen félpercet a kormány médiájának. Az Echo TV-t, M1-et HírTv-t fasiszta jellegűnek nevezte, ahol folyton Kovács Zoltán volt kormányszóvivőbe botlik az ember, rosszabb esetben pedig Bakondi György miniszterelnöki tanácsadóba.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mindig is hazudozó papagájkommandó volt a fidesz kommunikációja. Nem is tudnak mást csak ezt. Akkor is ez volt amikor kiállt melléjük. Most 25 év után megengedett magának egy beszólást. Micsoda hős. Valójában büdös komcsik vagytok. Az államosítással, a központosítással, a pártkatonáknak átpasszolt vezetéssel, a piacgazdaság megnyomorításával, és pártkatonák előnybe hozásával, a besúgásra biztatással, a nyugat haldoklásának sulykolásával és Oroszország méltatásával, a tapsolók buszoztatásával, az egyetemek, a civilek, a tudomány, a művészet és az élet minden területébe való kormányzati beavatkozással.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Látványosan beindult a propaganda troll sereg a fészbukon :)
A kutya sem bánná, ha legalább tudnának magyarul írni. Elképesztő szellemi színvonalat mutat a stílus és a kivitelezés. Ez a fidesz szerencséje.
Edmond Dantes
Miért szólt volna be annak a köztévének,amelyiktől havonta súlyos tízmilliókat nyal fel? Egyeztette a szövegét a főnökökkel,nagy "bátorsággal" kicikizte az ellenzék időnként fasisztázó szóhasználatát! Le akarják nyúlni Hofi "érted haragszom" stílusát,csak Hofinak jól állt.Fábry már csak egy Orbán seggéből kilógó,megkopott értelmiségi bohóc,kínjában átfesti az arcát.
tulipan
Nem lehet, hogy a nyelvének sok lett már, ez a 20 évi SZAR???
Eladott Ország
Jó reggelt! Jövőre nem lesz Fábry show? Barnanyelvű!
Eladott Ország
Nem ízlik már a fidesz valaga Fábry? Ível-vel mint ipszilon, te fidesz csinovnyik csicska, faszfej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.