Kósa Lajos, a túlórakeretet megemelő javaslat egyik benyújtója szeretne kompromisszumban megállapodni a szakszervezetekkel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert regen a modi ugy kibaszta volna ezt a budos halfarkat az oldalrol, hogy letraval se tudott volna visszakapaszkodni...
Nadehat a modi sincs a kuldetese csucsan...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Lleüllt kósa,meg a szakszervezetek.megegyeztek.Minden marad a régiben.Szakszervezeti vezetők: majd még sopánkodunk egy kicsit-közben meg segitünk a kormánynak ezt is letolni a dolgozók torkán. Mi már megkaptuk a "túlórapénzünket".
vacsi
Kósa ne üljön le sehova, hanem dolgozzon: Egy évig dolgozzon, a saját maga kreálta rabszolgatörvény szerint, évi 400 túlórában, a fizetést majd 3 év múlva elszámolva! Persze, valami tisztességes munkára gondolok, nem a képviselői lustizásra!
staro2
Kósa nem döntésképes, és főleg nem tárgyalóképes.
A kormány készített egy rabszolgatörvény-tervezetet amit odaadott a két leghülyébbnek, hogy terjesszék elő egyéni javaslatként. Szijjártó ezzel ment Németországba körbenyalatni magát a BMW-vel és az Audival.
Ha a szakszervezetek tényleg tárgyalni akarnak, akkor a javaslat tényleges kidolgozóit keressék, ne gyagyás tódival egyezkedjeneek
Gauntlet
úgyse fog változtatni a Fidesz. Minek küldték ki Kósát? Falból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.