Még az előzőt is tagadják, máris itt a következő…Zajlik az élet az év végén: úgy tűnik, még az ünnepi hangulat előtt igyekszik a kormány átnyomni néhány törvényt, amelyek jelentősen átszabnák a dolgozók életét. Még javában tart a kafetéria-botrány, ami jelentős mennyiségű pénzt húzna ki a munkavállalók zsebéből, de Kósa Lajos és Szatmáry Kristóf már olyan törvénymódosítót nyújtott be, ami 250 óráról 400-ra növelné az egy évben elrendelhető rendkívüli munkaidő mértékét – ami még tovább súlyosbíthatja egyes dolgozók helyzetét. Ráadásul a munkaidőkeret három évre emelnék, ami pedig azzal járna, hogy a munkáltatóknak ennyi idő állna rendelkezésére ahhoz, hogy az alkalmazottakkal elszámoljon, és kifizesse a túlmunka díját, illetve biztosítson cserében szabadnapokat. A szakszervezetek szerint így viszont előfordulhat, hogy valakit akár két és fél évig túlórára köteleznek, s majd utána kapja meg az ellentételezést. Talán nem véletlen, hogy a tervezett módosítás hamar megkapta a...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Na, ezt magyarázza meg nekem valaki! A 25 nap alap szabadságot 20 napra tervezik csökkenteni, de Kósa szerint nem csökken a szabadság!
Most kérem vissza a nem létező tandíjamat matekból!
Ez majdnem olyan, mint a "2,7% infláció" a KSH szerint!
Tessen mondani szemből is ilyen hülyének néznek, vagy csak profilból?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
Látható, minden munkára alkalmas egyént lehet választani, így került a matematikai analfabéta mindig valamilyen matematikailag megmagyarázhatatlan dolog érveléseként a hatalom szószólójává. Ismeretes a forint bedőlését előidéző bemutatkozására első kormányzati tényezőként 2010 - ben !

Kegyetlen az élet Magyarországon, mert olyan vezetőket, vagy szószólókat kell elviselnünk, akik a feladat értelmét, és annak megoldását sem értik, tudják azt számunkra kedvezővé tenni egy alkalommal sem !!!
Nessy
@durbincs: Betegségekkel soha ne viccelődj, ha nekem írsz!
Azért ha egy idős hozzátartozód Alzheimeres lesz, lehetőleg ne "sallerrel akard "gyógyítani! OK?
mackoka46
Ez a törvény csak a tróger királynak jó. Persze neki se sokáig, mert a leghülyébb is feleszmél ekkora fokú kizsákmányolástól.
Nessy
@mackoka46: Pláne mikor Kósa meggyőzi, hogy ugyan a 25 nap alapszabadság 20 napra módosul, de ez nem jelent szabadság csökkenést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.