Totális hitelvesztés, mélységes mély cinizmus – a kormány és a CEU végéhez közelítő története jól példázza, hogy a hatalom mire képes, ha egyszer eldöntött valamit. A kormány a saját törvényét sem tartja be, hogy elérje célját: elüldözni Magyarországról a legnívósabb, de Soros Györgyhöz köthető egyetemet. Hogyan jutottunk el idáig?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mindent az állam alá szerveznek, minden gyeplő a személyiségzavaros kezében van. Téglánként, kockánként számolják fel a demokráciát, építik a szocializmust és az egypártrendszert. Szóval itt tartunk ma, miközben a gumicsizmás, felkapaszkodott paraszt elégedetten röfög a stadionjában. Semmi gondja nincs, hiszen minden megy a maga útján. Egy skizofrén küldetéstudatos beteg egy személyben hülyének nézi ennek az országnak a jobb sorsra érdemes értelmiségét és az összes többit is. A saját magától megrészegült tehetségtelen futballista, aki gyűlöli az értelmes, tanult embereket közben kajánul röhögi szembe az egész országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Mirabilis: Tényleg nem érdekli, mert a CEU hallgatói javarészt külföldiek.
Eriksson
@Mirabilis: Mit kéne értenem még? A lényeg a lényeg.
Eriksson
@Mirabilis: Minden más, az emberek 99.99%-ának.
Eriksson
@Mirabilis: Miért örülnék? Egyszerűen nem érdekel.
Eriksson
@Mirabilis: Mondj egy dolgot, ami miatt kellene, hogy érdekeljen egy olyan egyetem sorsa, amely nem a magyar diákok egyeteme.
Eriksson
@Mirabilis: Mondom, hogy nem érdekel, akárhogy is akarod rám beszélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.