Hazánk Orbán foglya. A rezsim minden fontos állami és gazdasági funkciót elfoglalt, élet és halál ura. A kormányfő feudális hűbérúrként kegyet oszt, ad és elvesz. Szava maga a törvény, hűbéresei feltétlen engedelmességgel tartoznak kegyuruknak. Akik nem állnak be a sorba, azok számára nincs hely saját hazájukban. Az országban a félelem uralkodik, a hatalom keze talán már a hálószobákba is elér. A “nagy testvér” mindent lát, mindenről tud, mindent szabályoz. A hatalom egyedüli letéteményese Orbán, aki “tudja” mire van a népének szüksége. Vita nincs, az “örökös miniszterelnök” kinyilatkoztat, felülemelkedik a napi dolgokon. Most éppen a PÁRT oligarchái sorban ajándékozzák a kezelésükben levő médiumokat egy Orbán által gründolt gigantikus alapítványba, amely Európában sohasem látott médiafölényt hoz létre a Fidesz számára. A lapok, rádiók, internetes portálok ezzel csak visszakerültek a valódi tulajdonoshoz, aki ma már úgy érzi, – jogosan – hogy nincs olyan hatalom hazánkban amely képes...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak a rend kedvéért csak jogi egyetemet végzett! =)) sem szakiránya, sem a diplomája nem jogi és nem államigazgatási téma volt! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@namihami: ...nézd hamimami...engem az ilyen feleselő viselkedésről már az óvodában leszoktattak...ha nem tudsz valami ütősebbet az ilyen már nem nem érdekel.
RonaGyuri
csak a rend kedvéért csak jogi egyetemet végzett! =)) sem szakiránya, sem a diplomája nem jogi és nem államigazgatási téma volt! =))
namihami
@Csizmás Kond: Az eddigi reakcióid alapján erre (és csak erre) számítottam.
Érdemi válasz helyett...
tulipan
@namihami: Ennak a Komdásnak, nincs meg a narancsos vezéri utasítása, mit is kéne érdemben válaszolnia!!
Csizmás Kond
@namihami: ...mert te vitatkoznál a tihanyi visszhanggal ?
namihami
@Csizmás Kond: Azzal, ami már nincs???
NEM...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.